De Ont-Moeting

De Ont-Moeting is een Kringloopwinkel gelegen aan Sint Ursulastraat 15 in Venray.

Meer informatie over De Ont-Moeting in Venray

De Ont-Moeting is een Kringloopwinkel gelegen in Venray op Sint Ursulastraat 15.

Op zoek naar een kringloopwinkel? De Ont-Moeting is een kringloop voor al je tweedehands spullen. De Ont-Moeting neemt ook graag spullen aan waar je vanaf wilt om ze een tweede leven te geven.

Ben jij opzoek naar een Kringloopwinkel in de buurt van Venray? Dan ben je bij De Ont-Moeting op de juiste plek. Bij De Ont-Moeting kun je terecht voor alle soorten tweedehands spullen en kleding.  

Deze Kringloopwinkel is gelegen aan Sint Ursulastraat 15 in Venray. Je kan De Ont-Moeting telefonisch bereiken op: 31 6 53777760 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Kom kijken naar alle mooie kleding, cd’s, kasten, vazen en noem het allemaal maar op. Bij De Ont-Moeting hebben ze alles.

Wil je weten wat De Ont-Moeting verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Ont-Moeting of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Ont-Moeting? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Ont-Moeting het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Kringloopwinkel
  2. De Ont-Moeting

Bezoekers bekeken ook