Stichting Kringloop Krimpen aan den IJssel

Stichting Kringloop Krimpen aan den IJssel is een Kringloopwinkel gelegen aan Binnenweg 5A in Krimpen aan den IJssel.

Meer informatie over Stichting Kringloop Krimpen aan den IJssel in Krimpen aan den IJssel

Stichting Kringloop Krimpen aan den IJssel is een Kringloopwinkel gelegen in Krimpen aan den IJssel op Binnenweg 5A.

Op zoek naar een kringloopwinkel? Stichting Kringloop Krimpen aan den IJssel is een kringloop voor al je tweedehands spullen. Stichting Kringloop Krimpen aan den IJssel neemt ook graag spullen aan waar je vanaf wilt om ze een tweede leven te geven.

Ben jij opzoek naar een Kringloopwinkel in de buurt van Krimpen aan den IJssel? Dan ben je bij Stichting Kringloop Krimpen aan den IJssel op de juiste plek. Bij Stichting Kringloop Krimpen aan den IJssel kun je terecht voor alle soorten tweedehands spullen en kleding.  

Deze Kringloopwinkel is gelegen aan Binnenweg 5A in Krimpen aan den IJssel. Je kan Stichting Kringloop Krimpen aan den IJssel telefonisch bereiken op: 31 180 519 770 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.kringloopkrimpen.nl/

Kom kijken naar alle mooie kleding, cd’s, kasten, vazen en noem het allemaal maar op. Bij Stichting Kringloop Krimpen aan den IJssel hebben ze alles.

Wil je weten wat Stichting Kringloop Krimpen aan den IJssel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stichting Kringloop Krimpen aan den IJssel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting Kringloop Krimpen aan den IJssel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Kringloop Krimpen aan den IJssel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Kringloopwinkel
  2. Stichting Kringloop Krimpen aan den IJssel

Bezoekers bekeken ook