Stichting Kringloop H&H

Stichting Kringloop H&H is een Kringloopwinkel gelegen aan Oranjeboomstraat 330 in Breda.

Meer informatie over Stichting Kringloop H&H in Breda

Stichting Kringloop H&H is een Kringloopwinkel gelegen in Breda op Oranjeboomstraat 330.

Op zoek naar een kringloopwinkel? Stichting Kringloop H&H is een kringloop voor al je tweedehands spullen. Stichting Kringloop H&H neemt ook graag spullen aan waar je vanaf wilt om ze een tweede leven te geven.

Ben jij opzoek naar een Kringloopwinkel in de buurt van Breda? Dan ben je bij Stichting Kringloop H&H op de juiste plek. Bij Stichting Kringloop H&H kun je terecht voor alle soorten tweedehands spullen en kleding.  

Deze Kringloopwinkel is gelegen aan Oranjeboomstraat 330 in Breda. Je kan Stichting Kringloop H&H telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Kom kijken naar alle mooie kleding, cd’s, kasten, vazen en noem het allemaal maar op. Bij Stichting Kringloop H&H hebben ze alles.

Wil je weten wat Stichting Kringloop H&H verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stichting Kringloop H&H of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting Kringloop H&H? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Kringloop H&H het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Kringloopwinkel
  2. Stichting Kringloop H&H

Bezoekers bekeken ook