Snuffelwinkel

Snuffelwinkel is een Kringloopwinkel gelegen aan Waterstraat 28 in Delfzijl.

Meer informatie over Snuffelwinkel in Delfzijl

Snuffelwinkel is een Kringloopwinkel gelegen in Delfzijl op Waterstraat 28.

Op zoek naar een kringloopwinkel? Snuffelwinkel is een kringloop voor al je tweedehands spullen. Snuffelwinkel neemt ook graag spullen aan waar je vanaf wilt om ze een tweede leven te geven.

Ben jij opzoek naar een Kringloopwinkel in de buurt van Delfzijl? Dan ben je bij Snuffelwinkel op de juiste plek. Bij Snuffelwinkel kun je terecht voor alle soorten tweedehands spullen en kleding.  

Deze Kringloopwinkel is gelegen aan Waterstraat 28 in Delfzijl. Je kan Snuffelwinkel telefonisch bereiken op: 31 6 22869355 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.facebook.com/TweedehandsWinkel/

Kom kijken naar alle mooie kleding, cd’s, kasten, vazen en noem het allemaal maar op. Bij Snuffelwinkel hebben ze alles.

Wil je weten wat Snuffelwinkel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Snuffelwinkel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Snuffelwinkel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Snuffelwinkel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Kringloopwinkel
  2. Snuffelwinkel

Bezoekers bekeken ook