Mieke's Re-Style

Mieke's Re-Style is een Kledingwinkel gelegen aan Pastoor Ossestraat 11 in Bornerbroek.

Meer informatie over Mieke's Re-Style in Bornerbroek

Mieke's Re-Style is een Kledingwinkel gelegen in Bornerbroek op Pastoor Ossestraat 11.

Op zoek naar een kringloopwinkel? Mieke's Re-Style is een kringloop voor al je tweedehands spullen. Mieke's Re-Style neemt ook graag spullen aan waar je vanaf wilt om ze een tweede leven te geven.

Ben jij opzoek naar een Kledingwinkel in de buurt van Bornerbroek? Dan ben je bij Mieke's Re-Style op de juiste plek. Bij Mieke's Re-Style kun je terecht voor alle soorten tweedehands spullen en kleding.  

Deze Kledingwinkel is gelegen aan Pastoor Ossestraat 11 in Bornerbroek. Je kan Mieke's Re-Style telefonisch bereiken op: 31 6 47845587 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://miekesre-style.nl/

Kom kijken naar alle mooie kleding, cd’s, kasten, vazen en noem het allemaal maar op. Bij Mieke's Re-Style hebben ze alles.

Wil je weten wat Mieke's Re-Style verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mieke's Re-Style of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mieke's Re-Style? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mieke's Re-Style het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Kringloopwinkel
  2. Mieke’s Re-Style

Bezoekers bekeken ook