Stichting De Majum

Stichting De Majum is een Kringloopwinkel gelegen aan Schoonderloostraat 235 in Rotterdam.

Meer informatie over Stichting De Majum in Rotterdam

Stichting De Majum is een Kringloopwinkel gelegen in Rotterdam op Schoonderloostraat 235.

Op zoek naar een kringloopwinkel? Stichting De Majum is een kringloop voor al je tweedehands spullen. Stichting De Majum neemt ook graag spullen aan waar je vanaf wilt om ze een tweede leven te geven.

Ben jij opzoek naar een Kringloopwinkel in de buurt van Rotterdam? Dan ben je bij Stichting De Majum op de juiste plek. Bij Stichting De Majum kun je terecht voor alle soorten tweedehands spullen en kleding.  

Deze Kringloopwinkel is gelegen aan Schoonderloostraat 235 in Rotterdam. Je kan Stichting De Majum telefonisch bereiken op: 31 10 737 0870 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://stichting-de-majum.business.site/?utm_source=gmb&utm_medium=referral

Kom kijken naar alle mooie kleding, cd’s, kasten, vazen en noem het allemaal maar op. Bij Stichting De Majum hebben ze alles.

Wil je weten wat Stichting De Majum verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stichting De Majum of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting De Majum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting De Majum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Kringloopwinkel
  2. Stichting De Majum

Bezoekers bekeken ook