Inloop De Habbekratz

Inloop De Habbekratz is een Kringloopwinkel gelegen aan Van der Sluysstraat 436 in Rotterdam.

Meer informatie over Inloop De Habbekratz in Rotterdam

Inloop De Habbekratz is een Kringloopwinkel gelegen in Rotterdam op Van der Sluysstraat 436.

Op zoek naar een kringloopwinkel? Inloop De Habbekratz is een kringloop voor al je tweedehands spullen. Inloop De Habbekratz neemt ook graag spullen aan waar je vanaf wilt om ze een tweede leven te geven.

Ben jij opzoek naar een Kringloopwinkel in de buurt van Rotterdam? Dan ben je bij Inloop De Habbekratz op de juiste plek. Bij Inloop De Habbekratz kun je terecht voor alle soorten tweedehands spullen en kleding.  

Deze Kringloopwinkel is gelegen aan Van der Sluysstraat 436 in Rotterdam. Je kan Inloop De Habbekratz telefonisch bereiken op: 31 6 42105332 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Kom kijken naar alle mooie kleding, cd’s, kasten, vazen en noem het allemaal maar op. Bij Inloop De Habbekratz hebben ze alles.

Wil je weten wat Inloop De Habbekratz verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Inloop De Habbekratz of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Inloop De Habbekratz? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Inloop De Habbekratz het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Kringloopwinkel
  2. Inloop De Habbekratz

Bezoekers bekeken ook