Sta Op Voor Kinderen

Sta Op Voor Kinderen is een Non-profitorganisatie gelegen aan Floris Versterstraat 3 in Leeuwarden.

Meer informatie over Sta Op Voor Kinderen in Leeuwarden

Sta Op Voor Kinderen is een Non-profitorganisatie gelegen in Leeuwarden op Floris Versterstraat 3.

Op zoek naar een kringloopwinkel? Sta Op Voor Kinderen is een kringloop voor al je tweedehands spullen. Sta Op Voor Kinderen neemt ook graag spullen aan waar je vanaf wilt om ze een tweede leven te geven.

Ben jij opzoek naar een Non-profitorganisatie in de buurt van Leeuwarden? Dan ben je bij Sta Op Voor Kinderen op de juiste plek. Bij Sta Op Voor Kinderen kun je terecht voor alle soorten tweedehands spullen en kleding.  

Deze Non-profitorganisatie is gelegen aan Floris Versterstraat 3 in Leeuwarden. Je kan Sta Op Voor Kinderen telefonisch bereiken op: 31 6 36038132 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.staopvoorkinderen.nl/

Kom kijken naar alle mooie kleding, cd’s, kasten, vazen en noem het allemaal maar op. Bij Sta Op Voor Kinderen hebben ze alles.

Wil je weten wat Sta Op Voor Kinderen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sta Op Voor Kinderen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sta Op Voor Kinderen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sta Op Voor Kinderen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Kringloopwinkel
  2. Sta Op Voor Kinderen

Bezoekers bekeken ook