Stichting Struunhoekie

Stichting Struunhoekie is een Kringloopwinkel gelegen aan Leeuwerikenveld, Edisonweg 7 in Coevorden.

Meer informatie over Stichting Struunhoekie in Coevorden

Stichting Struunhoekie is een Kringloopwinkel gelegen in Coevorden op Leeuwerikenveld, Edisonweg 7.

Op zoek naar een kringloopwinkel? Stichting Struunhoekie is een kringloop voor al je tweedehands spullen. Stichting Struunhoekie neemt ook graag spullen aan waar je vanaf wilt om ze een tweede leven te geven.

Ben jij opzoek naar een Kringloopwinkel in de buurt van Coevorden? Dan ben je bij Stichting Struunhoekie op de juiste plek. Bij Stichting Struunhoekie kun je terecht voor alle soorten tweedehands spullen en kleding.  

Deze Kringloopwinkel is gelegen aan Leeuwerikenveld, Edisonweg 7 in Coevorden. Je kan Stichting Struunhoekie telefonisch bereiken op: 31 524 224 645 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Kom kijken naar alle mooie kleding, cd’s, kasten, vazen en noem het allemaal maar op. Bij Stichting Struunhoekie hebben ze alles.

Wil je weten wat Stichting Struunhoekie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stichting Struunhoekie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting Struunhoekie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Struunhoekie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Kringloopwinkel
  2. Stichting Struunhoekie

Bezoekers bekeken ook