Weggeefwinkeltje voor vluchtelingen

Weggeefwinkeltje voor vluchtelingen is een Kringloopwinkel gelegen aan Piet Heinlaan 54 in Bussum.

Meer informatie over Weggeefwinkeltje voor vluchtelingen in Bussum

Weggeefwinkeltje voor vluchtelingen is een Kringloopwinkel gelegen in Bussum op Piet Heinlaan 54.

Op zoek naar een kringloopwinkel? Weggeefwinkeltje voor vluchtelingen is een kringloop voor al je tweedehands spullen. Weggeefwinkeltje voor vluchtelingen neemt ook graag spullen aan waar je vanaf wilt om ze een tweede leven te geven.

Ben jij opzoek naar een Kringloopwinkel in de buurt van Bussum? Dan ben je bij Weggeefwinkeltje voor vluchtelingen op de juiste plek. Bij Weggeefwinkeltje voor vluchtelingen kun je terecht voor alle soorten tweedehands spullen en kleding.  

Deze Kringloopwinkel is gelegen aan Piet Heinlaan 54 in Bussum. Je kan Weggeefwinkeltje voor vluchtelingen telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://altijdwerkplaats.nl/

Kom kijken naar alle mooie kleding, cd’s, kasten, vazen en noem het allemaal maar op. Bij Weggeefwinkeltje voor vluchtelingen hebben ze alles.

Wil je weten wat Weggeefwinkeltje voor vluchtelingen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Weggeefwinkeltje voor vluchtelingen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Weggeefwinkeltje voor vluchtelingen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Weggeefwinkeltje voor vluchtelingen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Kringloopwinkel
  2. Weggeefwinkeltje voor vluchtelingen

Bezoekers bekeken ook