Kringloop Felix

Kringloop Felix is een Kringloopwinkel gelegen aan Veldoven 9 in IJsselmuiden.

Meer informatie over Kringloop Felix in IJsselmuiden

Kringloop Felix is een Kringloopwinkel gelegen in IJsselmuiden op Veldoven 9.

Op zoek naar een kringloopwinkel? Kringloop Felix is een kringloop voor al je tweedehands spullen. Kringloop Felix neemt ook graag spullen aan waar je vanaf wilt om ze een tweede leven te geven.

Ben jij opzoek naar een Kringloopwinkel in de buurt van IJsselmuiden? Dan ben je bij Kringloop Felix op de juiste plek. Bij Kringloop Felix kun je terecht voor alle soorten tweedehands spullen en kleding.  

Deze Kringloopwinkel is gelegen aan Veldoven 9 in IJsselmuiden. Je kan Kringloop Felix telefonisch bereiken op: 31 6 40531174 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.kringloopfelix.nl/

Kom kijken naar alle mooie kleding, cd’s, kasten, vazen en noem het allemaal maar op. Bij Kringloop Felix hebben ze alles.

Wil je weten wat Kringloop Felix verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kringloop Felix of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kringloop Felix? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kringloop Felix het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Kringloopwinkel
  2. Kringloop Felix

Bezoekers bekeken ook