Kringloop de Waterlelie

Kringloop de Waterlelie is een Kringloopwinkel gelegen aan Hameinde 13a in Loenen.

Meer informatie over Kringloop de Waterlelie in Loenen

Kringloop de Waterlelie is een Kringloopwinkel gelegen in Loenen op Hameinde 13a.

Op zoek naar een kringloopwinkel? Kringloop de Waterlelie is een kringloop voor al je tweedehands spullen. Kringloop de Waterlelie neemt ook graag spullen aan waar je vanaf wilt om ze een tweede leven te geven.

Ben jij opzoek naar een Kringloopwinkel in de buurt van Loenen? Dan ben je bij Kringloop de Waterlelie op de juiste plek. Bij Kringloop de Waterlelie kun je terecht voor alle soorten tweedehands spullen en kleding.  

Deze Kringloopwinkel is gelegen aan Hameinde 13a in Loenen. Je kan Kringloop de Waterlelie telefonisch bereiken op: 31 6 83912863 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.kringloopdewaterlelie.nl/

Kom kijken naar alle mooie kleding, cd’s, kasten, vazen en noem het allemaal maar op. Bij Kringloop de Waterlelie hebben ze alles.

Wil je weten wat Kringloop de Waterlelie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kringloop de Waterlelie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kringloop de Waterlelie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kringloop de Waterlelie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Kringloopwinkel
  2. Kringloop de Waterlelie

Bezoekers bekeken ook