Buurtkringloop

Buurtkringloop is een Kringloopwinkel gelegen aan Lauwersstraat 2 in Groningen.

Meer informatie over Buurtkringloop in Groningen

Buurtkringloop is een Kringloopwinkel gelegen in Groningen op Lauwersstraat 2.

Op zoek naar een kringloopwinkel? Buurtkringloop is een kringloop voor al je tweedehands spullen. Buurtkringloop neemt ook graag spullen aan waar je vanaf wilt om ze een tweede leven te geven.

Ben jij opzoek naar een Kringloopwinkel in de buurt van Groningen? Dan ben je bij Buurtkringloop op de juiste plek. Bij Buurtkringloop kun je terecht voor alle soorten tweedehands spullen en kleding.  

Deze Kringloopwinkel is gelegen aan Lauwersstraat 2 in Groningen. Je kan Buurtkringloop telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://facebook.com/Buurtkringloop-Rivierenhof-105789558249152/

Kom kijken naar alle mooie kleding, cd’s, kasten, vazen en noem het allemaal maar op. Bij Buurtkringloop hebben ze alles.

Wil je weten wat Buurtkringloop verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Buurtkringloop of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Buurtkringloop? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Buurtkringloop het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Kringloopwinkel
  2. Buurtkringloop

Bezoekers bekeken ook