Stichting Kook

Stichting Kook is een Kringloopwinkel gelegen aan Zijperstraat 36a in Alkmaar.

Meer informatie over Stichting Kook in Alkmaar

Stichting Kook is een Kringloopwinkel gelegen in Alkmaar op Zijperstraat 36a.

Op zoek naar een kringloopwinkel? Stichting Kook is een kringloop voor al je tweedehands spullen. Stichting Kook neemt ook graag spullen aan waar je vanaf wilt om ze een tweede leven te geven.

Ben jij opzoek naar een Kringloopwinkel in de buurt van Alkmaar? Dan ben je bij Stichting Kook op de juiste plek. Bij Stichting Kook kun je terecht voor alle soorten tweedehands spullen en kleding.  

Deze Kringloopwinkel is gelegen aan Zijperstraat 36a in Alkmaar. Je kan Stichting Kook telefonisch bereiken op: 31 72 511 7891 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.kook-alkmaar.nl/

Kom kijken naar alle mooie kleding, cd’s, kasten, vazen en noem het allemaal maar op. Bij Stichting Kook hebben ze alles.

Wil je weten wat Stichting Kook verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stichting Kook of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting Kook? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Kook het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Kringloopwinkel
  2. Stichting Kook

Bezoekers bekeken ook