Financiële producten vergelijken zonder gedoe

Financiële producten & diensten vergelijken en honderden euro’s besparen? Je bent op de goede plek. Je kunt hier onafhankelijk alle aanbieders van financiële producten met elkaar vergelijken op de belangrijkste factoren. Ontvang een persoonlijk aanbod en bespaar direct!

Welke financiële producten & diensten wil jij vandaag vergelijken?

Vandaag even goed besparen op al je financiële producten & diensten? Druk op één van de knoppen hieronder om erachter te komen op welke post jij ditmaal kan besparen!

Financiële producten vergelijken is heel eenvoudig

Bij Vergelijk Gratis vinden wij het belangrijk dat onze gebruikers al haar financiële producten en diensten vergelijken, op deze manier profiteren zij altijd van de voordeligste en best passende deals. Financiële producten en diensten vergelijken is dan ook erg eenvoudig met behulp van onze gespecialiseerde en onafhankelijke financiële vergelijkers.

Hierboven hebt u de mogelijkheid om te kiezen uit 6 verschillende soorten financiële producten. Na een simpele druk op de knop komt u terecht bij de vergelijker in combinatie met tal van belangrijke informatie. Over het algemeen zijn onze gebruikers binnen 3 minuten klaar met het besparen van honderden euro’s!

Leningen, hoe zit het?

BTW verzekeringen

Het afsluiten van geld leningen via het internet stijgt elke dag in populariteit, vandaag de dag gaat 43% van de consumenten nog naar bijvoorbeeld de Rabobank. De grootmachten hanteren over het algemeen hogere rentes dan de kleinere online kredietverstrekkers, doordat zij volledig op het internet opereren zijn er minder kosten gemoeid waardoor het aanbod vaak wat interessanter is.

Het afsluiten van een lening gaat gepaard met persoonlijke wensen en behoeften, door middel van het vergelijken van alle kredietverstrekkers heb je in een handomdraai een overzicht voor de voordeligste en beste aanbieders. De Autoriteit Financiële Markt en meerdere onderzoekbureau’s hebben naar buiten gebracht dat de consument ontzettend veel baat heeft bij het online vergelijken van alle beschikbare kredietverstrekkers.

Wanneer we kijken naar de kosten van de goedkoopste en duurste lening dan zien we een aanzienlijk verschil van maar liefst € 700,- per jaar. Start nu met het vergelijken van alle verstrekkers van leningen en voorkom onnodige kosten.

Hypotheken vergelijken, hoe zit het?

particuliere verzekeringen

Naast leningen is het op Vergelijk Gratis mogelijk om alle hypotheek rentes inzichtelijk te maken en met elkaar te vergelijken zodat je direct een helder beeld hebt van de huidige rentestanden. Het aanschaffen van een huis is voor velen een last op hen schouder, men wil natuurlijk profiteren van de laagste hypotheekrente. Het gehele proces roept bij veel mensen flink wat vragen op, een eerste stap is het vergelijken van alle aanbieders van hypotheken.

Onze vergelijker houdt rekening met persoonlijke wensen en behoeften, zo zijn er verschillende soorten hypotheken waarvan de een wellicht interessanter is dan de andere soort(en). Begin nu met het vergelijken op basis van de laagste rente en beste voorwaarden!

Creditcard vergelijken en afsluiten

particuliere verzekeringen

Een creditcard afsluiten kan voor sommigen een lastige klus zijn, zo heb je bijvoorbeeld verschillende soorten creditcards en zijn er flink wat aanbieders. Op de creditcard markt bestaan er 4 grote spelers namelijk VISA, ANWB, American Express & Mastercard. Door het invullen van persoonlijke wensen en behoeften kunt u een goede keuze maken tussen reguliere en prepaid creditcards.

Aandachtspunten die je goed in de gaten moet houden bij het vergelijken van creditcards is de rente, het bestedingslimiet, de totale jaarprijs en welkomstkortingen van creditcardverstrekkers. Heb je een goede deal gevonden dan kun je gemakkelijk online het proces voortzetten bij de verstrekker.

Spaarrekeningen vergelijken

particuliere verzekeringen

Anno 2019 is het een hot item, de spaarrekeningen. Vandaag de dag is het erg gemakkelijk om tal van spaarproducten online & onafhankelijk met elkaar te vergelijken. Je kunt hierbij denken aan zakelijke spaarrekeningen, particuliere spaarrekeningen of spaarrentes. Je hoeft niet meer naar de fysieke bank en kunt alle zaken online regelen, bij het vergelijken is het slim om de spaarrente goed in de gaten te houden, je wil immers het hoogste rendement.

Door een overvloed van spaarrekening verstrekkers kan het kiezen nog wel eens lastig zijn, je hebt wel 175 verschillende spaarproducten die je met elkaar kunt vergelijken. Echter weten we hierdoor wel zeker dat er een perfecte aanbieder voor u tussen zit. Het overstappen naar een andere spaarrekening verstrekker is overigens ook online te realiseren, dit is geen enkel probleem.

Deposito, hoe zit het?

Wellicht heb je nog niet zo vaak gehoord van een deposito, deposito sparen is een bepaalde vorm van sparen waarbij je een vooraf afgesproken periode geld vastzet. Wanneer je een deposito afsluit is de looptijd een grote factor, deze kan variëren van 1 maand tot wel 25 jaar. Ben je van plan te gaan sparen middels een deposito dan zul je een depositorente krijgen toegewezen, deze ligt de gehele looptijd vast en kan niet dalen of stijgen.

Over het algemeen liggen de rente op deposito spaarrekeningen hoger dan op reguliere spaarrekeningen. Een voordeel waar veel consumenten van gebruik maken is het feit dat de depositorentes nog hoger liggen wanneer er wordt gekozen voor een langere looptijd. 

Brokers, wie heeft het hoogste rendement?

particuliere verzekeringen

Een vraag die al bij veel beleggers is opgedoken is wie nu de beste broker is, helaas kunnen we hier niet een eenzijdig antwoord op geven. Iedere belegger heeft andere wensen en behoeften waardoor de beste broker sterk kan verschillen, het is dan ook sterk afhankelijk van uw eigen persoonlijke situatie. Het vergelijken van brokers is dan ook een slim idee, je hebt in een handomdraai een duidelijk en helder overzicht van geboden rendementen en kosten.

Zorg ervoor dat je een goed overzicht hebt van de totale kosten die een broker van je krijgt. Houd ook rekening met het platform waarmee gewerkt wordt, is deze goed inzichtelijk en duidelijk voor jou als consument? Door te filteren in de vergelijker op persoonlijke behoeftes en wensen weet je al snel welke broker voor jou het beste en hoogste rendement biedt, wij wensen je veel succes bij het vergelijken van alle brokers!

Wellicht vindt u dit ook interessant

Hieronder vindt u enkele artikelen die speciaal gericht zijn op alles over financiële producten, rente, aanbieders en nog veel meer, kortom alles wat moet u weten over het afsluiten van de best passende financiële diensten en/of producten!

Hoogste spaarrente vergelijken | Alles van A-Z!

De hoogste spaarrente proberen te vinden of krijgen is erg belangrijk als het gaat om spaarrekeningen. Door de hoogste rente spaarrekening wordt je gespaarde geld steeds meer waard, dus hoe hoger de spaarrente is, hoe beter dit voor je spaargeld is. Maar zit het nou...

Profiteren van een lage hypotheekrente als senior

Hypotheek en senioren, is dit een gunstige combinatie? Op het moment is de hypotheekrente nog steeds erg laag, je ziet steeds meer mensen profiteren van deze lage rentes en gunstige huizenmarkt. Dit komt vaak voort uit door het oversluiten van je bestaande hypotheek...

Wanneer wordt geld lenen interessant?

Het wordt voortaan steeds interessanter voor de Nederlandse consument om een lening af te sluiten, vaak kunnen we ook niet anders dan overgegaan tot het lenen van krediet. In het verleden hebben meerdere onderzoeken aangetoond dat het lenen van geld meestal directe...

Kies je eigen hypotheekadviseur bij een nieuwbouw woning

Hypotheekadvies en een nieuwbouw woning, hoe zit het? Ben jij net de gelukkige eigenaar geworden van een nieuwbouw huis of ben je er nog naar op zoek? Geen problemen ervaren met het BKR? Wij weten zeker dat je een enorm leuke tijd tegemoet gaat, met een hele grote...

Kun je geld lenen zonder rente?

Over het algemeen is het een lastige klus om geld te lenen bij een instantie zonder dat je daar iets voor teruggeeft, ook wel rente genoemd. Er zijn toch een aantal manier hoe je snel geld kunt lenen zonder dat je daar rente voor betaald. Verkijk je niet te snel op...

Je gaat met pensioen, kan ik de hypotheek nog betalen?

Hoe zit het en wat kan ik het beste doen? Het pensioen, veel mensen streven er maar als te graag naar toe, meer vrijheid en niet meer werken. Eindelijk tijd voor de zaken die jij als persoon echt belangrijk vindt. Wanneer je in een keer niet meer hoeft te werken...

Het oversluiten van je lening

Je ziet het steeds vaker voorbijkomen, geld lenen kosten geld. Voortaan zijn mobiele providers verplicht om dit bij haar abonnementen te vermelden. Maar wat is de nu de manier om zo min mogelijk geld kwijt te zijn aan een lening? Dit hangt af van een aantal factoren,...

Het aflossen van je hypotheek, hoe werkt het?

Hoe gaat het aflossen van de hypotheek in zijn werk? Voor veel mensen is het een droom, het hebben van een prachtig koophuis in een vrij landschap met alle ruimte zowel in je huis als in je portemonnee. Veel mensen kunnen dit beeld nog niet makkelijk naar boven halen...

Doorlopend krediet, afsluiten of toch maar niet?

Het doorlopend krediet, het heeft de afgelopen jaren sterk in populariteit gewonnen in vergelijking met de persoonlijke lening, steeds meer mensen kiezen ervoor. Het heeft zo zijn elke voordelen maar waar komt dit enthousiasme toch ineens vandaan? Lees snel verder!Een...

Begin nu met het vergelijken van alle financiële producten & diensten

Financieel producten & diensten vergelijken
3 (60%) 2 votes

Laatst geüpdatet op