Emmaus Bilthoven

Emmaus Bilthoven is een Kringloopwinkel gelegen aan Julianalaan 27 in Bilthoven.

Meer informatie over Emmaus Bilthoven in Bilthoven

Emmaus Bilthoven is een Kringloopwinkel gelegen in Bilthoven op Julianalaan 27.

Op zoek naar een kringloopwinkel? Emmaus Bilthoven is een kringloop voor al je tweedehands spullen. Emmaus Bilthoven neemt ook graag spullen aan waar je vanaf wilt om ze een tweede leven te geven.

Ben jij opzoek naar een Kringloopwinkel in de buurt van Bilthoven? Dan ben je bij Emmaus Bilthoven op de juiste plek. Bij Emmaus Bilthoven kun je terecht voor alle soorten tweedehands spullen en kleding.  

Deze Kringloopwinkel is gelegen aan Julianalaan 27 in Bilthoven. Je kan Emmaus Bilthoven telefonisch bereiken op: 31 30 225 3126 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://emmaus-debilt-bilthoven.nl/kringloopwinkel-bilthoven

Kom kijken naar alle mooie kleding, cd’s, kasten, vazen en noem het allemaal maar op. Bij Emmaus Bilthoven hebben ze alles.

Wil je weten wat Emmaus Bilthoven verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Emmaus Bilthoven of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Emmaus Bilthoven? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Emmaus Bilthoven het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Kringloopwinkel
  2. Emmaus Bilthoven

Bezoekers bekeken ook