Emmaus Overvecht

Emmaus Overvecht is een Kringloopwinkel gelegen aan Gloriantdreef 403 in Utrecht.

Meer informatie over Emmaus Overvecht in Utrecht

Emmaus Overvecht is een Kringloopwinkel gelegen in Utrecht op Gloriantdreef 403.

Op zoek naar een kringloopwinkel? Emmaus Overvecht is een kringloop voor al je tweedehands spullen. Emmaus Overvecht neemt ook graag spullen aan waar je vanaf wilt om ze een tweede leven te geven.

Ben jij opzoek naar een Kringloopwinkel in de buurt van Utrecht? Dan ben je bij Emmaus Overvecht op de juiste plek. Bij Emmaus Overvecht kun je terecht voor alle soorten tweedehands spullen en kleding.  

Deze Kringloopwinkel is gelegen aan Gloriantdreef 403 in Utrecht. Je kan Emmaus Overvecht telefonisch bereiken op: 31 30 666 8930 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://emmaus.nl/emmausvestigingen/emmaus-overvecht/

Kom kijken naar alle mooie kleding, cd’s, kasten, vazen en noem het allemaal maar op. Bij Emmaus Overvecht hebben ze alles.

Wil je weten wat Emmaus Overvecht verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Emmaus Overvecht of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Emmaus Overvecht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Emmaus Overvecht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Kringloopwinkel
  2. Emmaus Overvecht

Bezoekers bekeken ook