Emmaus Eemsmond

Emmaus Eemsmond is een Kringloopwinkel gelegen aan Dijkstraat 6 in Groningen.

Meer informatie over Emmaus Eemsmond in Groningen

Emmaus Eemsmond is een Kringloopwinkel gelegen in Groningen op Dijkstraat 6.

Op zoek naar een kringloopwinkel? Emmaus Eemsmond is een kringloop voor al je tweedehands spullen. Emmaus Eemsmond neemt ook graag spullen aan waar je vanaf wilt om ze een tweede leven te geven.

Ben jij opzoek naar een Kringloopwinkel in de buurt van Groningen? Dan ben je bij Emmaus Eemsmond op de juiste plek. Bij Emmaus Eemsmond kun je terecht voor alle soorten tweedehands spullen en kleding.  

Deze Kringloopwinkel is gelegen aan Dijkstraat 6 in Groningen. Je kan Emmaus Eemsmond telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Kom kijken naar alle mooie kleding, cd’s, kasten, vazen en noem het allemaal maar op. Bij Emmaus Eemsmond hebben ze alles.

Wil je weten wat Emmaus Eemsmond verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Emmaus Eemsmond of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Emmaus Eemsmond? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Emmaus Eemsmond het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Kringloopwinkel
  2. Emmaus Eemsmond

Bezoekers bekeken ook