Stichting Authentiek

Stichting Authentiek is een Kringloopwinkel gelegen aan Venrayseweg 38a in Horst.

Meer informatie over Stichting Authentiek in Horst

Stichting Authentiek is een Kringloopwinkel gelegen in Horst op Venrayseweg 38a.

Op zoek naar een kringloopwinkel? Stichting Authentiek is een kringloop voor al je tweedehands spullen. Stichting Authentiek neemt ook graag spullen aan waar je vanaf wilt om ze een tweede leven te geven.

Ben jij opzoek naar een Kringloopwinkel in de buurt van Horst? Dan ben je bij Stichting Authentiek op de juiste plek. Bij Stichting Authentiek kun je terecht voor alle soorten tweedehands spullen en kleding.  

Deze Kringloopwinkel is gelegen aan Venrayseweg 38a in Horst. Je kan Stichting Authentiek telefonisch bereiken op: 31 6 23771988 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://stichtingauthentiek.nl/

Kom kijken naar alle mooie kleding, cd’s, kasten, vazen en noem het allemaal maar op. Bij Stichting Authentiek hebben ze alles.

Wil je weten wat Stichting Authentiek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stichting Authentiek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting Authentiek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Authentiek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Kringloopwinkel
  2. Stichting Authentiek

Bezoekers bekeken ook