Het is weer zover, iedereen is bezig met het kopen van kerstinkopen. En hier horen natuurlijk cadeaus bij. Weet jij al wat je gaat kopen voor de kinderen? Een cadeau voor een ander verzinnen is meestal een stuk makkelijker. Je koopt een geboortedoos of kleren voor een pasgeboren kind, maar wat koop je nu voor je eigen kind? Tegenwoordig is duurzaam helemaal hot, dus daarom ga ik je de top 4 duurzaam speelgoed vertellen.

Groene wetenschap

Wetenschap is voor jonge kinderen enorm boeiend en al helemaal met de Science4You Groene Wetenschap Experimenteerset. Wil jouw kind weten hoe de wereld in elkaar zit? Zoek dan vooral niet meer verder, want dit is het meest geschikte cadeau. In de set tref je biologisch afbreekbare bloempotten, een groene wetenschapspuzzel, houten schakels en waterkersen aan. Verder zitten er nog veel meer groene producten in. In de set zit ook een boek waarin staat hoe je alle experimenten uit kunt voeren.

Recycle knutselpakket

Spullen recyclen om vervolgens iets nieuws te maken is ontzettend leuk, maar hoe leuk is het als je er ook nog speelgoed van kan maken. Van dit knutselpakket heb je maar liefst drie keer plezier. Het begint met het uitzoeken van geschikte flessen en blikken. Als je dit hebt gedaan, kun je aan de slag met het knutselen. En tenslotte kun je ook nog spelen met het zelfgemaakte speelgoed. Dit nieuwe, milieuvriendelijke speelgoed doet het erg goed bij kinderen. Dit cadeau is geschikt voor kinderen vanaf vier jaar oud en helpt bij de creativiteit van je kind!

Recycle

Een 3D modelbouw puzzel

Wordt jouw kind helemaal enthousiast van ronkende motors en van grote trucks. Dan is de Robotime 3d puzzel geschikt voor je kind. Het is een 3d puzzel die bestaat uit 286 stukjes. De puzzel is volledig van hout en is daarom duurzaam speelgoed. Daarnaast heb je helemaal geen lijm nodig waardoor de puzzel nog duurzamer is dan dat hij al was. De puzzel is geschikt voor kinderen van 14 jaar en ouder. Een leuk en duurzaam cadeau voor onder de boom.

Kapla

Dit is iets wat we als kind denk ik allemaal wel hebben gehad. Kapla is geschikt voor kinderen van drie jaar en ouder, maar ook voor volwassenen. Kapla is gemaakt van hout en dit maakt het een stuk duurzamer dan bijvoorbeeld Lego of Knex. Het zijn kleine balkjes waarmee je van alles kunt bouwen. Geef de creativiteit van je kind de vrije loop. 200 blokjes Kapla is al te krijgen voor 41 euro.

Dit waren ze dan, de top 4 duurzaam speelgoed. Ik hoop dat er een idee bij zat waarmee je kind ontzettend blij gaat zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *