De Snuffelschuur

De Snuffelschuur is een Kringloopwinkel gelegen aan Nieuwe Steeg 4 in Leersum.

Meer informatie over De Snuffelschuur in Leersum

De Snuffelschuur is een Kringloopwinkel gelegen in Leersum op Nieuwe Steeg 4.

Op zoek naar een kringloopwinkel? De Snuffelschuur is een kringloop voor al je tweedehands spullen. De Snuffelschuur neemt ook graag spullen aan waar je vanaf wilt om ze een tweede leven te geven.

Ben jij opzoek naar een Kringloopwinkel in de buurt van Leersum? Dan ben je bij De Snuffelschuur op de juiste plek. Bij De Snuffelschuur kun je terecht voor alle soorten tweedehands spullen en kleding.  

Deze Kringloopwinkel is gelegen aan Nieuwe Steeg 4 in Leersum. Je kan De Snuffelschuur telefonisch bereiken op: 31 343 412 994 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://snuffelschuurleersum.nl/

Kom kijken naar alle mooie kleding, cd’s, kasten, vazen en noem het allemaal maar op. Bij De Snuffelschuur hebben ze alles.

Wil je weten wat De Snuffelschuur verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Snuffelschuur of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Snuffelschuur? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Snuffelschuur het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Kringloopwinkel
  2. De Snuffelschuur

Bezoekers bekeken ook