Kringloopwinkel en werkplaats Verderest

Kringloopwinkel en werkplaats Verderest is een Recycling gelegen aan Nieuwendijk 6 in Budel.

Meer informatie over Kringloopwinkel en werkplaats Verderest in Budel

Kringloopwinkel en werkplaats Verderest is een Recycling gelegen in Budel op Nieuwendijk 6.

Op zoek naar een kringloopwinkel? Kringloopwinkel en werkplaats Verderest is een kringloop voor al je tweedehands spullen. Kringloopwinkel en werkplaats Verderest neemt ook graag spullen aan waar je vanaf wilt om ze een tweede leven te geven.

Ben jij opzoek naar een Recycling in de buurt van Budel? Dan ben je bij Kringloopwinkel en werkplaats Verderest op de juiste plek. Bij Kringloopwinkel en werkplaats Verderest kun je terecht voor alle soorten tweedehands spullen en kleding.  

Deze Recycling is gelegen aan Nieuwendijk 6 in Budel. Je kan Kringloopwinkel en werkplaats Verderest telefonisch bereiken op: 31 495 497 808 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://verderest.nl/

Kom kijken naar alle mooie kleding, cd’s, kasten, vazen en noem het allemaal maar op. Bij Kringloopwinkel en werkplaats Verderest hebben ze alles.

Wil je weten wat Kringloopwinkel en werkplaats Verderest verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kringloopwinkel en werkplaats Verderest of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kringloopwinkel en werkplaats Verderest? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kringloopwinkel en werkplaats Verderest het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Kringloopwinkel
  2. Kringloopwinkel en werkplaats Verderest

Bezoekers bekeken ook