De Schatkamer Pandjeshuis

De Schatkamer Pandjeshuis is een Kringloopwinkel gelegen aan Dijkstraat 78 in Arnhem.

Meer informatie over De Schatkamer Pandjeshuis in Arnhem

De Schatkamer Pandjeshuis is een Kringloopwinkel gelegen in Arnhem op Dijkstraat 78.

Op zoek naar een kringloopwinkel? De Schatkamer Pandjeshuis is een kringloop voor al je tweedehands spullen. De Schatkamer Pandjeshuis neemt ook graag spullen aan waar je vanaf wilt om ze een tweede leven te geven.

Ben jij opzoek naar een Kringloopwinkel in de buurt van Arnhem? Dan ben je bij De Schatkamer Pandjeshuis op de juiste plek. Bij De Schatkamer Pandjeshuis kun je terecht voor alle soorten tweedehands spullen en kleding.  

Deze Kringloopwinkel is gelegen aan Dijkstraat 78 in Arnhem. Je kan De Schatkamer Pandjeshuis telefonisch bereiken op: 31 26 370 8055 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.kringlooparnhem.nl/

Kom kijken naar alle mooie kleding, cd’s, kasten, vazen en noem het allemaal maar op. Bij De Schatkamer Pandjeshuis hebben ze alles.

Wil je weten wat De Schatkamer Pandjeshuis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Schatkamer Pandjeshuis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Schatkamer Pandjeshuis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Schatkamer Pandjeshuis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Kringloopwinkel
  2. De Schatkamer Pandjeshuis

Bezoekers bekeken ook