Stichting Kringloopbedrijf Het Warenhuis

Stichting Kringloopbedrijf Het Warenhuis is een Kringloopwinkel gelegen aan Willem Barentszstraat 12 in Leiden.

Meer informatie over Stichting Kringloopbedrijf Het Warenhuis in Leiden

Stichting Kringloopbedrijf Het Warenhuis is een Kringloopwinkel gelegen in Leiden op Willem Barentszstraat 12.

Op zoek naar een kringloopwinkel? Stichting Kringloopbedrijf Het Warenhuis is een kringloop voor al je tweedehands spullen. Stichting Kringloopbedrijf Het Warenhuis neemt ook graag spullen aan waar je vanaf wilt om ze een tweede leven te geven.

Ben jij opzoek naar een Kringloopwinkel in de buurt van Leiden? Dan ben je bij Stichting Kringloopbedrijf Het Warenhuis op de juiste plek. Bij Stichting Kringloopbedrijf Het Warenhuis kun je terecht voor alle soorten tweedehands spullen en kleding.  

Deze Kringloopwinkel is gelegen aan Willem Barentszstraat 12 in Leiden. Je kan Stichting Kringloopbedrijf Het Warenhuis telefonisch bereiken op: 31 71 524 0060 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.kringloopwarenhuis.nl/

Kom kijken naar alle mooie kleding, cd’s, kasten, vazen en noem het allemaal maar op. Bij Stichting Kringloopbedrijf Het Warenhuis hebben ze alles.

Wil je weten wat Stichting Kringloopbedrijf Het Warenhuis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stichting Kringloopbedrijf Het Warenhuis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting Kringloopbedrijf Het Warenhuis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Kringloopbedrijf Het Warenhuis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Kringloopwinkel
  2. Stichting Kringloopbedrijf Het Warenhuis

Bezoekers bekeken ook