Poppers zijn al jaren een populaire substantie in Nederland. Vroeger werden de poppers vooral gebruikt binnen de gay-scene, maar tegenwoordig is dit niet meer het geval. De substantie is nu namelijk ook zeer aanwezig binnen het uitgaansleven en zelfs in je lokale erotiekwinkel kun je dit product kopen. Het product heeft verschillende effecten, waar we in deze blog meer over gaan vertellen!

Waarvoor kun je poppers gebruiken?

Poppers kunnen gebruikt worden voor een hele reeks aan activiteiten of inspanningen. Ze zorgen ervoor dat jij een fijner gevoel krijgt en meer kunt genieten van het moment. Poppers worden voornamelijk gebruikt voor seksuele activiteiten, maar ook bij andere feestelijke activiteiten kunnen ze voor meer plezier zorgen. Kortom, ze zijn multi-inzetbaar voor verschillende doeleinden.

 Hoe gebruik je poppers?

Poppers lossen snel op bij kamertemperatuur en daarom is het belangrijk dat je ze extreem koel en donker bewaart. Nadat je het flesje hebt geopend, kun je het beste de substantie op een doek doen en vervolgens inhaleren. Het is belangrijk dat je nooit puur de vloeistof moet drinken of opsnuiven, omdat dit giftig kan zijn en veel schade aan je lichaam kan toebrengen. Kortom, laat poppers eerst verdampen op een handdoek voordat je hier aan gaat ruiken.

Wat zijn de effecten van poppers?

Vrijwel alle poppers zorgen ervoor dat jij in een euforische staat komt en het daardoor meer naar je zin hebt. Sommige poppers hebben echter naast deze effecten ook andere effecten. Jungle Juice poppers zorgen er bijvoorbeeld voor dat jij meer energie krijgt en een activiteit langer kunt uithouden. Gebruik je echter andere medicijnen of middelen? Zorg er dan voor dat je dit NOOIT combineert met elkaar. Dit kan namelijk zorgen voor een kettingreactie en dat kan vervelende gevolgen hebben.

 Poppers gebruiken of niet?

Hoewel poppers in Nederland gedoogd zijn, zijn er toch een aantal risico’s die bij dit middel komen kijken. Naast de fijne effecten kun je ook last krijgen van bijwerkingen die meestal niet als fijn worden ervaren. Voorbeelden hiervan zijn: hoofdpijn, braken en misselijkheid. Of je poppers moet gebruiken laten we aan jezelf over, maar we willen je er wel voor waarschuwen dat het gebruik ervan vervelende effecten kan hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *