WiFi wasmachine kopen? Begin met vergelijken zonder gedoe

Beste WiFi wasmachine vinden en makkelijk tientallen euro’s besparen? Je bent op de goede plek. Je kunt hier onafhankelijk alle aanbieders van WiFi wasmachines vergelijken op de belangrijkste factoren. Eerst meer weten over een WiFi wasmachine? Lees dan onze handige gids en kom alles te weten.

Op zoek naar een goede WiFi wasmachine die iedere soort was aan kan? Dan ben je hier op de goede pagina terecht gekomen. Tegenwoordig heb je veel keus uit verschillende soorten WiFi wasmachines met ieder hun eigen specificaties en voor- en nadelen.

Om deze reden hebben we een top 5 WiFi wasmachine opgesteld, hierbij hebben we handige reviews toegevoegd, zo kun jij een weloverwogen keus maken en de beste WiFi wasmachine vinden voor jouw situatie. 

1. AEG L7FENQ96

wifi wasmachine

Op zoek naar een geschikte WiFi wasmachine? Dan is de AEG L7FENQ96 ProSteam AutoDose met zijn handige functies misschien wel een goede keus voor jou.

De AutoDose functie zorgt ervoor dat er altijd precies genoeg wasmiddel en wasverzachter wordt gebruiken, dit zorgt er tevens ook voor dat je kleding langer mooi is. Ideaal is ook dat je jouw favoriete wasmiddel en wasverzachter kunt gebruiken met de AutoDose functie.

Natuurlijk is het ook gewoon mogelijk om handmatig extra wasmiddel toe te voegen. De AEG L7FENQ96 beschikt daarnaast ook over een verbinding met de AEG Care app die jou kan voorzien van het beste was advies.

Ben je het eens met het advies wat wordt gegeven? Dan worden deze instellingen automatisch doorgestuurd naar de WiFi wasmachine. De app zorgt er verder voor dat je de beschikking hebt over minimaal 24 wasprogramma’s, naast deze programma’s kun je toegang krijgen tot nog meer extra wasprogramma’s.

Handig is ook het feit dat je de resterende was tijd via de app kunt bekijken. Zo wordt ieder wasje op de juiste manier gewassen. Tot slot niet te vergeten de ProSteam functie waarmee kreuken in kleding wordt verminderd waardoor je een stuk minder was hoeft te strijken.

Voor- en nadelen AEG L7FENQ96

Door het vulgewicht van 9 KG kun je alle vieze was in één wasbeurt schoon krijgen. Ideaal is ook het toerental van 1600 RPM en het duurzame energielabel: A +++ -30%, zo ben je nooit meer bakken met geld kwijt aan de energie rekening.

Een ander handig voordeel van de L7FENQ96 is de koolborstelloze motor die maar een verbazingwekkende 77 decibel produceert tijdens het wassen. Nooit meer last van een wasmachine die enorme herrie maakt dus. Bij de AEG L7FENQ96 krijg je tot slot meegeleverd een aan- en afvoerslang.

AutoDose functie die automatisch wasmiddel en wasverzachter doseert
Energiezuinige wasmachine energieklasse A +++ -30%
Geen kreuken meer met de ProSteam functie
Helaas geen functie om water te ontharden

2. Bosch WAWH2643NL i-DOS

wasmachine met wifi

Met de Bosch WAWH2643NL i-DOS hoef je jezelf nooit meer druk te maken over het juist doseren van wasmiddel en wasverzachter. Door de i-DOS functie die op deze WiFi wasmachine actief is wordt er bij iedere was de juiste hoeveelheid wasmiddel en wasverzachter gedoseerd.

De WiFi wasmachine van Bosch is zeer geschikt voor huishoudens met 5 man of meer, zo hoef je voortaan niet meerdere wasjes te draaien. Handig is ook dat je de wasmachine van Bosch op afstand kunt besturen middels de app, deze kun je eenvoudig koppelen met je smartphone of tablet via het WiFi-netwerk.

Via de app kun je gemakkelijk een wasprogramma selecteren en bekijken hoelang het nog duurt voordat een wasprogramma klaar is. Je krijgt een groot aanbod aan wasprogramma’s voor bijvoorbeeld wol, katoen of slaapdekens.

Snel last van allergieën? Geen probleem, de WAWH2643NL is ideaal voor mensen met een allergie door het AllergiePlus programma.

Kleding wordt door dit programma extra gespoeld en een stuk langer gewassen op hoge temperaturen. Huisstofmijt en pollen maken hierdoor geen kans om in je kleding te blijven zitten.

Voor- en nadelen Bosch WAWH2643NL

Deze WiFi wasmachine van Bosch beschikt over een vulgewicht van 9 KG waardoor je alles was in een rap tempo kunt doen. Ook beschikt dit model over een energielabel A +++ -30% met een toerental van 1600 RPM, nooit meer teveel betalen voor de energie rekening dus.

Dit model is uitgerust met een koolborstelloze motor die maar 74 decibel produceert tijdens het wassen. Een aan- en afvoerslang wordt standaard meegeleverd bij dit type.

Duurzaam met energieklasse A +++ -30%
Maakt weinig herrie tijdens het wassen
Op afstand bestuurbaar
Geen anti-kreuk functie

3. Samsung WW1DN642RPA AddWash

wasmachine wifi

Snel een wasje starten als je onderweg bent naar het werk? Geen probleem, met de Samsung WW1DN642RPA AddWash kun je dit eenvoudig en snel doen via je smartphone.

Door je smartphone te koppelen met de Samsung Smart Control App krijg je inzicht in alle wasprogramma’s en krijg je advies over welk wasprogramma het beste werkt. Je bent ervan verzekerd dat je het beste wasprogramma kiest, zo blijft je kleding langer goed en mooi.

De WW1DN642RPA beschikt over een grote trommel met een vulgewicht van maar liefst 10 KG, dit is zeker genoeg voor een huishouden van 5 man of meer. We kunnen de handige AddWash functie natuurlijk niet vergeten, met het handige deurtje wordt het mogelijk om tijdens een wasprogramma kleding toe te voegen.

Vind je dus nog een sok of onderbroek op de trap en staat het programma al te draaien? Niet erg, open het deurtje en voeg de kledingstukken gewoon toe.

Fijn is ook de EcoBubble functie waardoor schuimbellen ontstaan tijdens het wassen, ook hoeft er hierdoor niet op hoge temperaturen gewassen te worden en wordt je kleding alsnog mooi schoon.

Voor- en nadelen Samsung WW1DN642RPA AddWash

Snel een wasje draaien voor het werk? Met het Super Speed wasprogramma kun je een halve trommel binnen 59 minuten schoon hebben. Check de app vervolgens om te bekijken hoelang de wasmachine nog moet wassen.

De WW1DN642RPA AddWash beschikt over een koolborstelloze motor die weinig geluid produceert, maar 73 decibel. Bij aankoop krijg je standaard een aan- en afvoerslang meegeleverd.

Energiezuinige WiFi wasmachine
Grote trommelinhoud voor een groot huishouden
Relatief stil geluidsniveau van 73 decibel
Helaas wordt wasmiddel en wasverzachter niet automatisch gedoseerd

4. Siemens WMH6Y841NL i-DOS

siemens wasmachine met wifi

Met de Siemens WMH6Y841NL i-DOS kun je in een mum van tijd de was gedaan hebben van een huishouden met 5 of meer man. Ideaal is ook dat je tijdens het wassen weinig energie verbruikt, nooit meer extra betalen voor energie dus als je wat extra’s wasjes hebt gedraaid.

Geweldig is ook het i-DOS systeem van de WMH6Y841NL waarmee bij iedere was de juiste hoeveelheid wasmiddel en wasverzachter wordt toegevoegd. Zo wordt je was altijd op de beste manier schoon en gebruik je nooit meer teveel wasmiddel of wasverzachter.

Veel verschillende soorten kleding? Geen probleem, door de 13 verschillend wasprogramma’s heb je voor ieder soort materiaal het beste wasprogramma. Middels Home Connect wordt het mogelijk om meer informatie te krijgen over het wasproces.

Je kunt jouw smartphone verbinden middels WiFi waardoor je op elk moment van de dag, waar dan ook, de was kunt aanzetten. Heb je dus haast en wil je snel een wasje draaien? Open de app en zet snel de was aan als je onderweg naar huis bent.

Voordelen- en nadelen Siemens WMH6Y841NL i-DOS

Met een maximaal vulgewicht van 9 KG doe je voortaan snel de was. Genoeg ruimte voor een huishouden van 5 man of meer.

Door de aangebrachte koolborstelloze motor heb je weinig tot geen last van herrie tijdens het draaien van de was, er wordt een maximaal geluidsniveau geproduceerd van 73 decibel.

Bij de WMH6Y841NL krijg je standaard een aan- en afvoerslang meegeleverd, deze hoef je zelf dus niet apart aan te schaffen.

Met de i-DOS functie doseer je altijd genoeg wasmiddel en wasverzachter
Veel verschillende wasprogramma’s
Veel vulgewicht waardoor een grote was geen probleem is
Geen speciale functie op muffe was op te frissen

5. LG F4WN508S0 DirectDrive

wasmachine met wifi verbinding

Energie besparen en op een snelle manier de was kunnen doen? Dan is de LG F4WN508S0 DirectDrive misschien wel iets voor jou. Het is een perfecte WiFi wasmachine voor een huishouden met minimaal 1 of 2 kinderen, genoeg ruimte dus.

Ook ideaal is het feit dat je gebruik kunt maken van maar liefst 14 verschillende wasprogramma’s, zo heb je de keus uit speciale programma’s voor bijvoorbeeld babykleding, sportkleding of delicate kledingstukken.

Fijn is ook het wasprogramma voor mensen met allergieën, dierenharen, pollen of stofhuismijt kan eenvoudig verwijderd worden uit kleding met de handige stoomfunctie. Ook heb je tegelijkertijd minder werk aan het strijken, kreuken worden namelijk flink verminderd door de hete stoom.

Als de F4WN508S0 aan het wassen is heb je de mogelijkheid om nog snel wat wasgoed toe te voegen middels de pauzeknop. Verbind je smartphone met de F4WN508S0 en krijg inzicht in het wasprogramma via de app, je kunt bijvoorbeeld zien hoelang de was nog duurt.

Voor- en nadelen LG F4WN508S0 DirectDrive

Met een toerental van 1400 RPM en een vulgewicht van 8 KG kan deze WiFi wasmachine snel jou vieze was schoonmaken. Daarbij beschikt deze wasmachine van LG over een energieklasse A +++ -40% waardoor je nooit meer teveel energie verbruikt.

Tot slot willen we vertellen dat dit model beschikt over een koolborstelloze motor waarmee een relatief laag geluidsniveau van 75 decibel ontstaat.

Minder last van geluid en trillingen door de koolborstelloze motor
Trommelvermogen van 8 kilogram
Speciaal stoomprogramma voor mensen met allergieën
Helaas geen snelle functie voor een snel wasje

Meest gestelde vragen over WiFi wasmachines

Is er regelmatig een WiFi wasmachine aanbieding?

We krijgen nog regelmatig de vraag of er vaak een WiFi wasmachine aanbieding beschikbaar is. Daar kunnen we snel antwoord op geven. Er is elke dag wel een WiFi wasmachine actie te vinden op het internet, bij ons ben je aan het juiste adres om altijd op de hoogte te zijn van deze prijsknallers. Bekijk regelmatig onze pagina om de meest interessante WiFi wasmachines cashback te vinden.

Wij maken het direct makkelijk voor je, we hebben de 5 beste WiFi wasmachines geselecteerd zodat je direct een overzicht hebt van de types die veel aangeschaft worden.

Als er een WiFi wasmachine aanbieding beschikbaar is zetten we die direct in onze WiFi wasmachine review zodat je meteen een kijkje kan nemen bij de aanbieder die deze actie beschikbaar heeft gesteld.

Klik direct op een button om de top 5 WiFi wasmachine te zien zodat je kunt beginnen met WiFi wasmachine vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Wat is de beste WiFi wasmachine van dit moment?

We krijgen nog regelmatig de vraag: welke WiFi wasmachine is het beste? Dat antwoord is redelijk persoonlijk omdat iedereen andere wensen en behoeften heeft. Op dit moment kun je in de top 5 kijken en direct bepalen welke WiFi wasmachine het beste is.

Als je op zoek bent naar de WiFi wasmachine beste koop, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het is heel makkelijk om de beste koop WiFi wasmachine direct te vinden in onze top 5.

Op die manier wordt het heel makkelijk om de beste WiFi wasmachine uit de test te vinden, daarnaast kun je ook nog allerlei informatie lezen over de WiFi wasmachines die momenteel populair zijn.

Klik direct op een button om de top 5 te zien zodat je kunt beginnen met de beste WiFi wasmachine vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Selecteer de velden welke je wil zien
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Klik buiten het veld om de vergelijking te sluiten.
Vergelijken