Samsung is een razend populair telefoonmerk dat over de gehele wereld gebruikt wordt. Net zoals bij andere telefoonfabrikanten worden er door Samsung aan de lopende band nieuwe telefoons uitgevonden. Zo zijn er in 2022 ook weer enkele pareltjes uitgebracht die we in deze blog met elkaar gaan vergelijken!

Samsung Galaxy S22 Ultra

Momenteel wordt deze Samsung gezien als de crème de la crème van de telefoons. Met een onherkenbare snelheid en 1440p 120Hz display is het gebruik en beeldkwaliteit ongekend voor Samsung standaarden. Daarnaast zit er ook een stilus in de telefoon ingebouwd, voor degene die dit fijn vindt. De chipset is van Snapdragon 8 (eerste generatie) met tot wel 12 gigabyte aan RAM-geheugen. Door het hoge werkgeheugen en prachtige display is deze telefoon ideaal voor de intensieve telefoongebruiker. Let wel op, het is geen goedkope telefoon. Je betaalt al gauw meer dan € 1.000,- voor deze telefoon. We raden je dus aan om een Samsung telefoonhoesje te kopen als je deze telefoon haalt. Toch je telefoon laten vallen zonder dat je een hoesje had? Kijk hier de informatiegids over telefoonschade!

Samsung Galaxy Z Fold 4

Ondanks dat deze Fold 4 heel veel lijkt op de voorganger, de Samsung Galaxy Fold 3, zijn er zeer zeker ook punten verbeterd. Een van de grootste voordelen is de vouwmogelijkheid, wat de een als prettig en de ander juist als minder prettig ervaart. Het is een specifieke telefoon om van te houden, maar degene die er van houden, zijn zeer lyrisch. Met een verbetering in camerakwaliteit (nu 50 Megapixel, voorheen 12 Megapixel) en 3 fotolenzen waar dit eerst maar 2 waren, zien we dat de telefoon de prijs nu absoluut waard is. Net zoals de voorganger kost deze Fold namelijk ook € 1.800,-

Samsung Galaxy A23 5G

De A serie van Samsung profileert zich al jaren als de betaalbare variant op de duurdere S en Z series. Hoewel je minder kwaliteit ontvangt dan bij de bovenstaande varianten, betaal je ook maar een fractie van de prijs. Niet iedereen heeft namelijk duizenden euro’s te spenderen aan een telefoon. Met een totaal van 4 gig RAM moet je niet verwachten dat je dezelfde mogelijkheden hebt als de Samsung Galaxy S22 Ultra, maar de A23 5G kost dan ook maar € 300,-. Voor alledaags gebruik is deze telefoon precies wat je zoekt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *