Vermogen van Oprah

€2.6 miljard

Ben je geïnteresseerd in het vermogen van Oprah? Op deze pagina zullen wij dit bedrag onthullen. Lees snel verder om te zien hoeveel Oprah verdient.

  1. Vermogen van
  2. Oprah
Inhoudsopgave

Beroep

Presentatrice

Geboortedatum

29-01-1954

Nationaliteit

Amerikaan

Geboorteplaats

Bekend van

mediawereld

Geschat vermogen

€2.6 miljard

Wat is het vermogen van Oprah?

Ben je nieuwsgierig naar het bedrag dat Oprah per jaar verdient als Presentatrice? Oprah, geboren in is bekend van mediawereld en verdient hier een goed salaris mee. Het geschatte vermogen van Oprah is €2.6 miljard. Dat is een lekker bedrag! 

Het vermogen is een geschat bedrag. We hebben de precieze bedragen niet inzichtelijk en Oprah laat hier zelf ook niks over los. Maar op basis van onderzoek en informatie van verschillende bronnen, schatten we dat het vermogen rond dit bedrag ligt. Hier kunnen echter geen rechten aan ontleden worden. 

Hoeveel verdient Oprah jaarlijks?

Het is niet duidelijk hoeveel Oprah per jaar precies verdient. Dit is als Presentatrice natuurlijk ook geen vast bedrag per maand of jaar. Dit is afhankelijk van diverse opdrachten die Oprah doet. We kunnen alleen een schatting geven van het vermogen van Oprah. Maar hoeveel dit ook per jaar of maand is, met een geschat vermogen van €2.6 miljard is dat niet heel erg relevant.

Het vermogen van andere bekende sterren

Bekijk ook het vermogen van de andere sterren.

Veelgestelde vragen

Het is niet bekend hoeveel Oprah precies verdient, we weten wel dat het vermogen wordt geschat op €2.6 miljard.

Het vermogen van Oprah wordt geschat op €2.6 miljard.

Oprah is Presentatrice van beroep en bekend van mediawereld.