Vermogen van Lil Kleine

€ 2.5 miljoen

Ben je geïnteresseerd in het vermogen van Lil Kleine? Op deze pagina zullen wij dit bedrag onthullen. Lees snel verder om te zien hoeveel Lil Kleine verdient.

  1. Vermogen van
  2. Lil Kleine
Inhoudsopgave

Beroep

Acteur

Geboortedatum

15 oktober 1994

Nationaliteit

Amsterdammer

Geboorteplaats

Amsterdam

Bekend van

Muziekant

Geschat vermogen

€ 2.5 miljoen

Wat is het vermogen van Lil Kleine?

Ben je nieuwsgierig naar het bedrag dat Lil Kleine per jaar verdient als Acteur? Lil Kleine, geboren in Amsterdam is bekend van Muziekant en verdient hier een goed salaris mee. Het geschatte vermogen van Lil Kleine is € 2.5 miljoen . Dat is een lekker bedrag! 

Het vermogen is een geschat bedrag. We hebben de precieze bedragen niet inzichtelijk en Lil Kleine laat hier zelf ook niks over los. Maar op basis van onderzoek en informatie van verschillende bronnen, schatten we dat het vermogen rond dit bedrag ligt. Hier kunnen echter geen rechten aan ontleden worden. 

Hoeveel verdient Lil Kleine jaarlijks?

Het is niet duidelijk hoeveel Lil Kleine per jaar precies verdient. Dit is als Acteur natuurlijk ook geen vast bedrag per maand of jaar. Dit is afhankelijk van diverse opdrachten die Lil Kleine doet. We kunnen alleen een schatting geven van het vermogen van Lil Kleine. Maar hoeveel dit ook per jaar of maand is, met een geschat vermogen van € 2.5 miljoen is dat niet heel erg relevant.

Het vermogen van andere bekende sterren

Bekijk ook het vermogen van de andere sterren.

Veelgestelde vragen

Het is niet bekend hoeveel Lil Kleine precies verdient, we weten wel dat het vermogen wordt geschat op € 2.5 miljoen .

Het vermogen van Lil Kleine wordt geschat op € 2.5 miljoen .

Lil Kleine is Acteur van beroep en bekend van Muziekant.