1. Tristar
  2. Tristar MX-5030SBK

Tristar MX-5030SBK

5/5

Een keukenmachine  is een goede aankoop als je hulp wilt met kneden, hakken, kloppen of mixen. Het neemt jou het handmatige werk uit handen en doet het automatisch voor je. Met Tristar MX-5030SBK verwerk je het voedsel naar jouw wensen. Ontdek hier meer over Tristar MX-5030SBK.

Specificaties Tristar MX-5030SBK

Merk

Tristar

Type keukenmachine

 

Keukenmixer

Vermogen

 

1000 W

Bereidingsfuncties

 

Gehakt draaien, Kloppen, Kneden, Mixen

Inhoud

 

5,5 l

Materiaal

 

Kunststof, Metaal

Kleur

 

Zwart

Meegeleverde keukenmixer accessoires

 

Flexi-klopper, Garde, Kneedhaak, Mengkom

Aantal standen

 

6

Afmetingen

Breedte: 42,5 cm

Hoogte: 37,5 cm

Diepte: 25 cm

Omschrijving van Tristar MX-5030SBK

De Tristar MX-5030SBK is een krachtige keukenmixer die jouw kookervaring naar een hoger niveau tilt. Met een vermogen van 1.000 watt en een mengkom van maar liefst 5,5 liter, is deze mixer perfect voor het mixen, kneden en kloppen van al jouw ingrediënten. Of je nu een simpel cakebeslag maakt of een heerlijk pizzadeeg kneedt, met dit apparaat gaat het moeiteloos. Wat deze keukenmixer echt bijzonder maakt, is de traploos instelbare snelheid en de 6 verschillende snelheidsstanden. Hiermee kun je zelf de perfecte snelheid bepalen waarmee de machine de ingrediënten mengt. Daarnaast hoef je geen aparte maatbekers te gebruiken, want dankzij de handige maataanduiding kun je de ingrediënten direct in de kom afmeten. Dit bespaart niet alleen tijd, maar ook afwas! Maar dat is nog niet alles. Deze keukenmixer is ook voorzien van antislipvoetjes, waardoor je geen zorgen hoeft te maken dat de mixer tijdens het kloppen of kneden gaat verschuiven. Hij blijft stevig op zijn plek staan, zodat jij je volledig kunt focussen op het creëren van de perfecte gerechten. Met de Tristar MX-5030SBK wordt koken een waar feestje!

Pluspunten
  • Met de 6 standen pas je de snelheid aan op je bereiding. De roestvrijstalen mengkom is stevig en neemt geen geur-, kleur- en smaakstoffen op. Door de antislipvoetjes blijft de keukenmixer goed op zijn plek staan tijdens het mixen.

Minpunten
  • Bij deze ontvang je geen extra accessoires waarmee je verschillende bereidingen kunt maken.

Veelgestelde vragen over Tristar MX-5030SBK

Tristar MX-5030SBK kent de volgende afmetingen:

Hoogte: 37,5 cm
Breedte: 42,5 cm
Diepte: 25 cm
Inhoud: 5,5 l

Tristar MX-5030SBK is een Keukenmixer met een vermogen van 1000 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Gehakt draaien, Kloppen, Kneden, Mixen. Het heeft bovendien 6 standen.

Tristar MX-5030SBK is gemaakt van Kunststof, Metaal en is Zwart van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met Tristar MX-5030SBK:

Flexi-klopper, Garde, Kneedhaak, Mengkom

Wij hebben onderzocht waar Tristar MX-5030SBK voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.

Bekijk ook andere keukenmachines