Talant Gorredijk

Talant Gorredijk is een Winkel gelegen aan Het Kiemke 15 in Gorredijk.

Meer informatie over Talant Gorredijk in Gorredijk

Talant Gorredijk is een Winkel gelegen in Gorredijk op Het Kiemke 15.

Op zoek naar een kringloopwinkel? Talant Gorredijk is een kringloop voor al je tweedehands spullen. Talant Gorredijk neemt ook graag spullen aan waar je vanaf wilt om ze een tweede leven te geven.

Ben jij opzoek naar een Winkel in de buurt van Gorredijk? Dan ben je bij Talant Gorredijk op de juiste plek. Bij Talant Gorredijk kun je terecht voor alle soorten tweedehands spullen en kleding.  

Deze Winkel is gelegen aan Het Kiemke 15 in Gorredijk. Je kan Talant Gorredijk telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Kom kijken naar alle mooie kleding, cd’s, kasten, vazen en noem het allemaal maar op. Bij Talant Gorredijk hebben ze alles.

Wil je weten wat Talant Gorredijk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Talant Gorredijk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Talant Gorredijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Talant Gorredijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Kringloopwinkel
  2. Talant Gorredijk

Bezoekers bekeken ook