Hans 2e Hands

Hans 2e Hands is een Kringloopwinkel gelegen aan Bleijerheiderstraat 104 in Kerkrade.

Meer informatie over Hans 2e Hands in Kerkrade

Hans 2e Hands is een Kringloopwinkel gelegen in Kerkrade op Bleijerheiderstraat 104.

Op zoek naar een kringloopwinkel? Hans 2e Hands is een kringloop voor al je tweedehands spullen. Hans 2e Hands neemt ook graag spullen aan waar je vanaf wilt om ze een tweede leven te geven.

Ben jij opzoek naar een Kringloopwinkel in de buurt van Kerkrade? Dan ben je bij Hans 2e Hands op de juiste plek. Bij Hans 2e Hands kun je terecht voor alle soorten tweedehands spullen en kleding.  

Deze Kringloopwinkel is gelegen aan Bleijerheiderstraat 104 in Kerkrade. Je kan Hans 2e Hands telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Kom kijken naar alle mooie kleding, cd’s, kasten, vazen en noem het allemaal maar op. Bij Hans 2e Hands hebben ze alles.

Wil je weten wat Hans 2e Hands verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hans 2e Hands of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hans 2e Hands? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hans 2e Hands het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Kringloopwinkel
  2. Hans 2e Hands

Bezoekers bekeken ook