Stichting Overal

Stichting Overal is een Stichting gelegen aan Oscar Carréstraat, Bredestraat 52 in Nijmegen.

Meer informatie over Stichting Overal in Nijmegen

Stichting Overal is een Stichting gelegen in Nijmegen op Oscar Carréstraat, Bredestraat 52.

Op zoek naar een kringloopwinkel? Stichting Overal is een kringloop voor al je tweedehands spullen. Stichting Overal neemt ook graag spullen aan waar je vanaf wilt om ze een tweede leven te geven.

Ben jij opzoek naar een Stichting in de buurt van Nijmegen? Dan ben je bij Stichting Overal op de juiste plek. Bij Stichting Overal kun je terecht voor alle soorten tweedehands spullen en kleding.  

Deze Stichting is gelegen aan Oscar Carréstraat, Bredestraat 52 in Nijmegen. Je kan Stichting Overal telefonisch bereiken op: 31 24 377 1744 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.stichtingoveral.nl/

Kom kijken naar alle mooie kleding, cd’s, kasten, vazen en noem het allemaal maar op. Bij Stichting Overal hebben ze alles.

Wil je weten wat Stichting Overal verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stichting Overal of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting Overal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Overal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Kringloopwinkel
  2. Stichting Overal

Bezoekers bekeken ook