OostEuropa Zending en Kringloopwinkel De Groene Weg

OostEuropa Zending en Kringloopwinkel De Groene Weg is een Kringloopwinkel gelegen aan Tiendweg 9 in Krimpen aan de Lek.

Meer informatie over OostEuropa Zending en Kringloopwinkel De Groene Weg in Krimpen aan de Lek

OostEuropa Zending en Kringloopwinkel De Groene Weg is een Kringloopwinkel gelegen in Krimpen aan de Lek op Tiendweg 9.

Op zoek naar een kringloopwinkel? OostEuropa Zending en Kringloopwinkel De Groene Weg is een kringloop voor al je tweedehands spullen. OostEuropa Zending en Kringloopwinkel De Groene Weg neemt ook graag spullen aan waar je vanaf wilt om ze een tweede leven te geven.

Ben jij opzoek naar een Kringloopwinkel in de buurt van Krimpen aan de Lek? Dan ben je bij OostEuropa Zending en Kringloopwinkel De Groene Weg op de juiste plek. Bij OostEuropa Zending en Kringloopwinkel De Groene Weg kun je terecht voor alle soorten tweedehands spullen en kleding.  

Deze Kringloopwinkel is gelegen aan Tiendweg 9 in Krimpen aan de Lek. Je kan OostEuropa Zending en Kringloopwinkel De Groene Weg telefonisch bereiken op: 31 180 521 966 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://degroenewegkringloop.nl/

Kom kijken naar alle mooie kleding, cd’s, kasten, vazen en noem het allemaal maar op. Bij OostEuropa Zending en Kringloopwinkel De Groene Weg hebben ze alles.

Wil je weten wat OostEuropa Zending en Kringloopwinkel De Groene Weg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van OostEuropa Zending en Kringloopwinkel De Groene Weg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij OostEuropa Zending en Kringloopwinkel De Groene Weg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je OostEuropa Zending en Kringloopwinkel De Groene Weg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Kringloopwinkel
  2. OostEuropa Zending en Kringloopwinkel De Groene Weg

Bezoekers bekeken ook