Stichting een helpende hand aan Roemenië

Stichting een helpende hand aan Roemenië is een Winkel voor tweedehands meubels gelegen aan Ambachtsstraat 2-4 in Kampen.

Meer informatie over Stichting een helpende hand aan Roemenië in Kampen

Stichting een helpende hand aan Roemenië is een Winkel voor tweedehands meubels gelegen in Kampen op Ambachtsstraat 2-4.

Op zoek naar een kringloopwinkel? Stichting een helpende hand aan Roemenië is een kringloop voor al je tweedehands spullen. Stichting een helpende hand aan Roemenië neemt ook graag spullen aan waar je vanaf wilt om ze een tweede leven te geven.

Ben jij opzoek naar een Winkel voor tweedehands meubels in de buurt van Kampen? Dan ben je bij Stichting een helpende hand aan Roemenië op de juiste plek. Bij Stichting een helpende hand aan Roemenië kun je terecht voor alle soorten tweedehands spullen en kleding.  

Deze Winkel voor tweedehands meubels is gelegen aan Ambachtsstraat 2-4 in Kampen. Je kan Stichting een helpende hand aan Roemenië telefonisch bereiken op: 31 38 333 2400 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.post-roemenie.nl/

Kom kijken naar alle mooie kleding, cd’s, kasten, vazen en noem het allemaal maar op. Bij Stichting een helpende hand aan Roemenië hebben ze alles.

Wil je weten wat Stichting een helpende hand aan Roemenië verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stichting een helpende hand aan Roemenië of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting een helpende hand aan Roemenië? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting een helpende hand aan Roemenië het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Kringloopwinkel
  2. Stichting een helpende hand aan Roemenië

Bezoekers bekeken ook