Home » Beeld & geluid » Soundbar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Aanbieders
Aansprakelijkheidsverzekering
Alles in 1
Autoverzekering
Brokers
Creditcards
Deposito
Energie
Fietsverzekering
Financieel
Gas
Gas & Stroom
Geld lenen zonder BKR
Gezondheid
Hypotheek
Inboedelverzekering
Internet
Internet en TV
Internet, TV, Bellen
Leningen
Matras
Opstalverzekering
Overlijdensrisicoverzekering
Persoonlijke lening
Rechtsbijstandverzekering
Reisverzekering
Retail
Spaarrekening
Stofzuiger
Stroom
Uitvaartverzekering
Verzekeringen
Wasmachine
Zorgverzekering
;

Start hier met besparen

Productcategorieën

Geluidsvermogen

Ontvanger meegeleverd

Subwoofer meegeleverd

Kleur

;

Start hier met besparen

Productcategorieën

Geluidsvermogen

Ontvanger meegeleverd

Subwoofer meegeleverd

Kleur

Soundbar kopen in 2022

img
Auteur: Dennis Stevens
Functie: product expert

Beste soundbar vinden en makkelijk tientallen euro’s besparen? Je bent op de goede plek. Je kunt hier onafhankelijk alle aanbieders van soundbars vergelijken op de belangrijkste factoren. Eerst meer weten over een soundbar? Lees dan onze handige gids en kom alles te weten.

 • Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
 • Gratis ruilen
 • Beste webwinkel 2021
 • 13 échte winkels
Start met winkelen ★★★★★: 4,7 / 5
N Actuele Prijzen
N Beste levervoorwaarden
N Alles op 1 centrale plek

Je wil een soundbar kopen op het internet, dat lijkt makkelijk maar het kan flink tegenvallen, je hebt tegenwoordig namelijk zo ontzettend veel verschillende soorten, maten en prijsklassen beschikbaar. Het is dus slim om vooraf goed onderzoek te doen naar alle beschikbare soundbars, kijk goed naar je behoeften en alle opties in elke prijsklasse.

Dit onderzoek doen kan soms nog wel eens tegenvallen, er zijn namelijk behoorlijk veel verschillende aanbieders die soundbars verkopen. Gelukkig kunnen we je daar prima bij helpen, we hebben een top 5 soundbar samengesteld zodat je direct weet welke modellen er populair zijn op dit moment. Eerst meer weten? Lees dan onze handige gids om antwoord te krijgen op al je vragen over de diverse soundbars.

1. Bose Soundbar 700

Wil je graag muziek afspelen via het draadloze netwerk of graag alleen de kwaliteit van het geluid van jouw televisie verbeteren? Dan is de Bose Soundbar 700 een goede optie voor jou. Je krijgt de mogelijkheid om de Bose Soundbar te verbinden met jouw televisie via HDMI ARC of een optische kabel.

Vervolgens ben je ervan verzekerd dat het geluid optimaal wordt verbeterd door de PhaseGuide techniek die is ingebouwd in deze soundbar van Bose. Daarnaast zijn er speciale drivers ingebouwd die ervoor zorgen dat het geluid op een basis van verstaanbaarheid blijft.

Verder heb je de mogelijkheid om meerdere speakers te koppelen uit de Bose smart speaker range. Koppel al je speakers en je zorgt voor geweldig geluid in heel je woning. Je kunt hierdoor ook bepalen welk nummer op welke speaker moet komen te staan. Leuk als je bijvoorbeeld een feestje hebt en een speaker plaatst op het toilet of buiten.

Voor- en nadelen Bose Soundbar 700

Doordat er wifi en bluetooth is ingebouwd is het erg gemakkelijk om al je apparaten te koppelen aan jouw Bose Soundbar. Ook qua grootte valt het reuze mee met een breedte van 98 centimeter en een hoogte van 5,7 centimeter.

Verder kun je ook apparaten koppelen middels een HDMI-verbinding. Meegeleverd bij aanschaf krijg je een afstandsbediening, ADAPT IQ headset en een optische- en HDMI kabel.

✓ Altijd voorzien van hoge geluidskwaliteit door de PhaseGuide technologie.
✓ Draadloos muziek afspelen is mogelijk met een wifi verbinding.
✓ Soundbar is toe te voegen aan je huidige multiroom systeem van Bose.
 Helaas zit er geen subwoofer ingebouwd in de Bose Soundbar 700, hierdoor komen diepe bastonen minder goed uit de verf.

2. Sonos Beam

Zelf bepalen hoe geluid moet klinken bij jouw films, muziek of series? Dan is de Sonos Beam een goede soundbar voor jou. Verder beschikt de Sonos beam over verschillende modussen, zo heb je de normale modus, nachtmodus en een spraak versterkende modus. Zoals je waarschijnlijk al verwacht heb je bij de nachtmodus minder last van harde tonen en geluiden, wel zo fijn voor de buren in de nacht.

Bij de spraak versterkende modus wordt er vooral nadruk gelegd op de gesprekken in een serie of nummer, die dan vanzelfsprekend beter uit de verf komt. Erg fijn als je bijvoorbeeld een podcast aan het luisteren bent of gewoon lekker aan het lachen bent om een cabaretshow.

Ook is er in de Sonos Beam een Google Assistant ingebouwd om de soundbar via spraak te kunnen bedienen. Niet alleen kun je muziek laten afspelen, maar ook is het mogelijk om te vragen naar het weer of het laatste nieuws. Natuurlijk kun je de Sonos soundbar ook besturen middels de handige app.

Er zijn verschillende manieren om je apparaten met wifi te verbinden met de Sonos Beam, zo heb je de beschikking over een Google Chromecast verbinding, Spotify Connect, Airplay 2 en SonosNet. Ook kun je de Sonos beam koppelen met meerdere speakers van Sonos om een groot multiroom netwerk te realiseren.

Voor- en nadelen Sonos Beam

Doordat er wifi is ingebouwd is verbinden met al je apparaten erg gemakkelijk. Verder kun je de soundbar van Sonos ook koppelen middels gebruik van een HDMI-kabel, lekker gemakkelijk.

Ook hoeft de soundbar niet per se in de weg te staan door zijn hoogte van 6,8 centimeter en een breedte van 65,1 centimeter. Meegeleverd bij aanschaf wordt een handleiding, HDMI ARC kabel en een stroomkabel zodat de soundbar stroom kan ontvangen.

✓ Een soundbar die altijd zorgt voor geweldige geluidskwaliteit.
✓ Muziek door heel je huis met jouw Sonos multiroom systeem.
✓ Google Assistant ingebouwd voor bediening met spraak.
 Helaas geen subwoofer ingebouwd om diepe bassen te laten klinken.

3. Sonos Playbar

Perfect geluid horen van je televisie als je lekker series aan het kijken bent? Daar kan de Sonos Playbar direct voor zorgen. Altijd beschikken over een lekker vol en kraakhelder geluid door de 9 speakers die zijn ingebouwd.

Je kunt deze soundbar van Sonos gemakkelijk voor je tv plaatsen, aansluiten middels een optische kabel en je wordt voorzien van een geluid waar je zelf versteld van staat. Ideaal is ook de mogelijkheid om de Sonos Playbar te koppelen aan andere speakers in jouw Sonos multiroom systeem, makkelijk als je al kleinere speakers hebt van Sonos.

Verder heb je de mogelijkheid om iedere speaker apart te besturen middels de handige Sonos app. Zo kun je kiezen om op elke speaker een apart nummer op te zetten, maar ook om alle speakers hetzelfde te laten afspelen.

Tot slot bestaat de mogelijkheid om de Sonos Playbar te koppelen met speciale speakers om een 5.1 home cinema effect te creëren. Fijn als je van film kijken houdt.

Voor- en nadelen Sonos Playbar

Doordat er wifi is ingebouwd kun je gemakkelijk speakers koppelen aan de Sonos Playbar. Helaas zit er geen bluetooth en subwoofer ingebouwd, deze zul je dus apart erbij moeten kopen. In de breedte is de Sonos Playbar 90 centimeter en in de hoogte 8,5 centimeter. Meegeleverd krijg je een handleiding om snel te starten, een AC kabel en een ethernet- en optische kabel.

✓ Door kenners beoordeeld als topklasse qua kwaliteit van het geluid.
✓ Koppelen met meerdere speakers in huis waardoor een multiroom systeem kan worden gerealiseerd.
✓ Trueplay functie aanwezig om geluid te stemmen a.h.v. je omgeving.
 Helaas geen subwoofer ingebouwd in de Sonos Playbar waardoor diepe bastonen minder goed klinken.

4. Samsung Harman Kardon HW-Q70R

Wil je ervoor zorgen dat films nog realistischer worden door het geluid? Bekijk dan eens de Samsung Harman Kardon HW-Q70R. Het is een soundbar die gemaakt is in samenwerking met het welbekende Harman Kardon, hierdoor krijg je een soundbar met subwoofer die ervoor zorgt dat je altijd wordt voorzien van geweldig geluid.

Waar je dit vooral aan merkt is de Acoustic Beam techniek waardoor geluid meebeweegt aan de hand van wat er op de televisie komt. Als er bijvoorbeeld een vliegtuig van links naar rechts komt overvliegen op de televisie.

Kijk je televisie op een lager volume? Geen probleem, Adaptive Sound zorgt ervoor dat gesprekken beter uitkomen en dat ze toch nog goed verstaanbaar zijn.

Bediening van de Samsung Harman Kardon HW-Q70R is een eitje middels de app van Samsung, je kunt hiermee verbinden met een wifi-verbinding. De soundbar koppelen met je televisie is erg eenvoudig door een HDMI ARC kabel.

Voor- en nadelen Samsung Harman Kardon HW-Q70R

In de soundbar van Samsung is het mogelijk om jouw apparaten te koppelen middels een wifi- en bluetooth verbinding. De subwoofer die wordt meegeleverd is draadloos en dus heb je geen last van vervelende draden. Daarbij is de soundbar in de hoogte 110 centimeter en in de breedte 5,2 centimeter.

Ruimtelijk geluid door Dolby Atmos.
Draadloos muziek streamen is mogelijk met bluetooth of wifi.
Besturen met afstandsbediening van de TV met HDMI-verbinding.
 Samsung televisies koppelen middels bluetooth aan de soundbar is alleen mogelijk met nieuwe modellen vanaf 2012.

5. JBL Bar 5.1

Wil je graag geweldige muziek luisteren of toch een film met topkwaliteit geluid bekijken, dan is de JBL Bar 5.1 waarschijnlijk een goede optie voor jou. Je krijgt niet alleen een soundbar, maar ook een goede subwoofer om diepe bassen beter te laten klinken. Samen hebben ze een vermogen van 510 watt, genoeg voor goede kwaliteit geluid.

Meegeleverd krijg je twee handige draadloze speakers, deze kun je loskoppelen van de soundbar om ze op de plek naar eigen wens te zetten. Bijvoorbeeld achter je waardoor je een surround geluid systeem realiseert.

Het fijne aan de draadloze speakers is ook het feit dat ze werken op batterijen, zo kun je ze dus praktisch overal plaatsen in huis omdat je geen stopcontact nodig hebt om ze te laten werken.

Muziek luisteren en versturen? Geen probleem, koppel je smartphone met bluetooth aan de JBL Bar 5.1 en je kunt direct genieten van jouw favoriete nummers in topkwaliteit. Ook kun je de soundbar vaak bedienen met elk soort afstandbediening van verschillende televisies.

Voor- en nadelen JBL Bar 5.1

Helaas is er geen wifi ingebouwd waardoor je dus alleen verbinding kunt maken middels gebruik van bluetooth. Wel is de subwoofer draadloos en heb je dus geen last van kabels langs je televisie. De breedte van de JBL Bar 5.1 is 114,8 centimeter en een hoogte van 5,8 centimeter.

Meegeleverd krijg je altijd een afstandsbediening, optische- en HDMI kabel, kalibratie microfoon, muurbevestigingen, 3,5 mm kabel en niet te vergeten de stroomkabel om de soundbar van stroom te voorzien, wel zo belangrijk natuurlijk.

✓ Altijd goede kwaliteit geluid door de speakers en subwoofer.
✓ Diepe bassen komen tot zijn recht door de geweldige subwoofer.
✓ Speakers kun je loskoppelen om een surround systeem te realiseren.
 Helaas niet mogelijk om de TV te koppelen aan soundbar met bluetooth.
 Met wifi kun je de televisie en andere apparaten niet koppelen aan de JBL Bar 5.1

Is er regelmatig een soundbar aanbieding?

We krijgen nog regelmatig de vraag of er vaak een soundbar aanbieding beschikbaar is. Daar kunnen we snel antwoord op geven.

Er is elke dag wel een aanbieding soundbar te vinden op het internet, bij ons ben je aan het juiste adres om altijd op de hoogte te zijn van deze prijsknallers. Bekijk regelmatig onze pagina om de meest interessante aanbiedingen soundbars te vinden.

Wij maken het direct makkelijk voor je, we hebben de 5 beste soundbar geselecteerd zodat je direct een overzicht hebt van de types die veel aangeschaft worden.

Als er een aanbiedingen soundbar beschikbaar is zetten we die direct in onze soundbar review zodat je meteen een kijkje kan nemen bij de aanbieder die deze actie beschikbaar heeft gesteld.

Klik direct op een button om de top 5 soundbar aanbiedingen te zien zodat je kunt beginnen met soundbar vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Wat is de beste soundbar van dit moment?

We krijgen nog regelmatig de vraag welke soundbar is het beste? Dat antwoord is redelijk persoonlijk omdat iedereen andere wensen en behoeften heeft. Op dit moment kun je in de top 5 kijken en direct bepalen welke soundbar is de beste.

Als je op zoek bent naar de beste soundbar dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het is heel makkelijk om de beste koop soundbar direct te vinden in onze top 5.

Op die manier wordt het heel makkelijk om de soundbar beste uit de test te vinden, daarnaast kun je ook nog allerlei informatie lezen over de soundbars die momenteel populair zijn.

Klik direct op een button om de top 5 te zien zodat je kunt beginnen met de beste soundbar vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Dennis Stevens

Dennis Stevens

Product expert

Welkom, mijn naam is Dennis Stevens. Ik hoop dat de informatie op deze pagina je kan helpen in de keuze voor het best passende product bij jouw wensen. Naast handige weetjes maken we objectieve vergelijkingen, zo weet je zeker dat je er met de scherpste prijs vandoor gaat.

Meest bezochte producten

Koptelefoon

2.531 bezoekers

Wasmachine

2.203 bezoekers

Laptop

2.531 bezoekers

Fietsen

1.466 bezoekers

Grasmaaier

2.731 bezoekers

Wasmachine

2.203 bezoekers

Welke retailers vergelijken wij onder andere?

Selecteer de velden welke je wil zien
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Klik buiten het veld om de vergelijking te sluiten.
Vergelijken