Vergelijk de 10 beste zyxel nas van 2023

Laatst bijgewerkt: 24 apr. 2023

Ben jij op zoek naar een nieuwe zyxel nas maar weet je niet welke je moet kiezen? Daar helpen wij van Vergelijk-Gratis.nl je graag een handje bij. Tussen het ruime aanbod dat er is, is namelijk niet zo eenvoudig om de beste zyxel nas te vinden. 

Onze experts hebben een hoop ervaring in het vergelijken van producten. Wat is de beste zyxel nas voor jou?

Op deze pagina lees je onze top 10 beste zyxel nas reviews. 

Top 10 beste zyxel nas vergelijking

Weet je niet welke zyxel nas je moet kiezen voor jouw organisatie?

Ons team van deskundigen heeft al het onderzoek voor je gedaan. We hebben alle beste zyxel nas apparaten op de markt bekeken en speciaal voor jou deze top 10 lijst samengesteld. Zorg dus dat je eerst deze gids leest voordat je tot aanschaf overgaat.

Zorg ervoor dat je gegevens altijd veilig en geback-upt zijn door een zyxel nas uit onze top 10 lijst te kiezen. Deze apparaten zijn betrouwbaar en houden je bedrijf soepel draaiende.Ben jij benieuwd naar de beste zyxel nas ? Neem snel een kijkje hieronder en vind de zyxel nas die het beste bij jou past. 

We beginnen met onze top 3 beste zyxel nas die volgens ons de beste prijs- en kwaliteitsverhouding hebben.

1. ZyXEL NAS326 2-Bay Single Core Dual Thread Cloud Storage Device

Lees hier onze review over ZyXEL NAS326 2-Bay Single Core Dual Thread Cloud Storage Device

De ZyXEL NAS326 is een krachtig, twee-bay network attached storage (NAS) apparaat dat perfect is voor kleine bedrijven en thuisgebruikers die betrouwbare en betaalbare opslag voor hun gegevens nodig hebben. Deze NAS heeft een single core, dual thread processor voor snelle gegevensverwerking, en twee drive bays die 3,5" en 2,5" SATA harde schijven ondersteunen. Met ondersteuning voor maximaal 8TB aan opslag, kan de ZyXEL NAS326 gemakkelijk al je belangrijke gegevens, bestanden en media opslaan. Bovendien heeft deze NAS een ingebouwde kaartlezer die verschillende soorten geheugenkaarten ondersteunt, zodat je gemakkelijk gegevens van je digitale camera of andere apparaten kunt overbrengen.

2. ZyXEL 542 NAS

Lees hier onze review over ZyXEL 542 NAS

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en goed presterende network attached storage oplossing, dan is de ZyXEL NAS542 een prima optie. Hij ondersteunt verschillende typen opslagschijven en heeft een maximale capaciteit van 24 TB, zodat je al je belangrijke gegevens veilig kunt opslaan. Het interne geheugen is 1 GB en hij gebruikt een Freescale processor, waardoor hij zeer snel en efficiënt is. Bovendien houdt het actieve koelsysteem het apparaat koel, zelfs bij zwaar gebruik.

3. ZyXEL 542 NAS

Lees hier onze review over ZyXEL 542 NAS

De ZyXEL 542 NAS is een krachtige opslagoplossing die tot 24 TB aan opslag ondersteunt. Hij beschikt over een Freescale processor met een frequentie van 1,2 GHz en 1 GB intern geheugen voor snelle en gemakkelijke toegang tot bestanden. De ZyXEL 542 NAS bevat ook een SATA II interface voor snelle gegevensoverdrachtsnelheden en ondersteunt NFS, AFP, PPPoE, NTP en iSCSI protocollen.

TOP 10 beste zyxel nas reviews

Ook als je keuze op een andere zyxel nas valt dan onze nummer 1 heb je nog steeds een goede zyxel nas . Onze experts hebben namelijk heel veel zyxel nas getest. Elke zyxel nas uit onze top 10 is een goede zyxel nas en kun je met een gerust hart bestellen.

Vergelijk ook eens deze producten:

4. ZyXEL 542 NAS

Lees hier onze review over ZyXEL 542 NAS

De ZyXEL 542 NAS is een krachtige en veelzijdige opslagoplossing voor je huis of klein bedrijf. Hij ondersteunt verschillende schijftypen en capaciteiten, zodat je de perfecte opslagoplossing voor jouw behoeften kunt vinden. De Freescale processor zorgt voor snelle en betrouwbare prestaties, terwijl het 1 GB interne geheugen zorgt voor een soepele en responsieve werking. De ZyXEL 542 NAS beschikt ook over een reeks netwerkmogelijkheden, zodat je hem gemakkelijk op je netwerk kunt aansluiten en bestanden kunt delen met andere apparaten. En met zijn slanke zwarte behuizing past hij zeker bij elke thuis- of kantooropstelling.

5. ZyXEL 542 NAS

Lees hier onze review over ZyXEL 542 NAS

De ZyXEL 542 NAS is een geweldige opslagoplossing voor thuis of in een klein bedrijf. Hij ondersteunt tot 24 TB aan opslag en kan worden uitgebreid met extra schijven (apart verkrijgbaar). Hij heeft een Freescale processor en 1 GB intern geheugen voor snelle prestaties. De ZyXEL 542 NAS ondersteunt ook NFS, AFP, PPPoE, NTP, iSCSI en andere netwerkprotocollen. Hij wordt geleverd in een zwarte behuizing en heeft actieve koeling voor een betrouwbare werking.

6. ZyXEL 542 NAS

Lees hier onze reviews over ZyXEL 542 NAS

De ZyXEL 542 NAS is een krachtige, betrouwbare en betaalbare network attached storage oplossing die perfect is voor kleine en middelgrote bedrijven. Hij ondersteunt een maximale opslagcapaciteit van 24 TB en heeft een Freescale processor met een frequentie van 1,2 GHz voor snelle gegevensverwerking. Bovendien zorgt het interne geheugen van 1 GB voor soepele toegang tot en ophalen van gegevens. Het Ethernet LAN met gegevensoverdrachtsnelheden tot 10.100.1000 Mbit/s zorgt voor snelle en betrouwbare connectiviteit, terwijl de NFS, AFP, PPPoE, NTP en iSCSI protocollen zorgen voor compatibiliteit met een groot aantal apparaten en softwaretoepassingen. De ZyXEL 542 NAS beschikt ook over een Actief Koelsysteem voor optimale warmteafvoer, en wordt geleverd in een strakke zwarte kleur.

7. ZyXEL 542 NAS

Lees hier onze review over ZyXEL 542 NAS

De ZyXEL 542 NAS is een krachtige en betrouwbare opslagoplossing voor bedrijven van elke omvang. Hij ondersteunt verschillende typen opslagschijven en heeft een maximale capaciteit van 24 TB. Met zijn 1,2 GHz processor en 1 GB intern geheugen kan hij gemakkelijk veeleisende taken aan. De ZyXEL 542 NAS beschikt ook over een Ethernet LAN met gegevensoverdrachtsnelheden van 10,100,1000 Mbit/s. Hij ondersteunt diverse netwerkprotocollen, waaronder NFS, AFP, PPPoE, NTP en iSCSI. De behuizing is zwart en het koeltype is actief.

8. ZyXEL 542 NAS

Lees hier onze review over ZyXEL 542 NAS

De ZyXEL 542 NAS is een krachtige opslagoplossing die tot 24 TB aan gegevens ondersteunt. Hij beschikt over een Freescale processor met een frequentie van 1,2 GHz en 1 GB intern geheugen voor snelle en efficiënte gegevensverwerking. De NAS542 bevat ook gigabit Ethernet voor snelle gegevensoverdracht en ondersteunt iSCSI voor aansluiting op SAN's. Het apparaat wordt gekoeld door een actief koelsysteem en zit in een zwarte behuizing.

9. ZyXEL 542 NAS

Lees hier onze review over ZyXEL 542 NAS

De ZyXEL 542 NAS is een krachtige, betrouwbare en betaalbare opslagoplossing voor kleine en middelgrote bedrijven. Hij ondersteunt tot 24 TB aan opslagcapaciteit en is uitgerust met een krachtige Freescale processor voor uitstekende prestaties. Het apparaat beschikt ook over 1 GB intern geheugen voor snelle gegevenstoegang en -overdracht, en ondersteunt SATA II harde schijven voor maximale compatibiliteit en compatibiliteit. De ZyXEL 542 NAS ondersteunt ook NFS, AFP, PPPoE, NTP, iSCSI protocollen voor eenvoudige netwerkverbindingen en beheer. Het apparaat wordt geleverd met een actief koelsysteem en een zwarte afwerking.

10. ZyXEL 542 NAS

Lees hier onze review over ZyXEL 542 NAS

De ZyXEL 542 NAS is een betrouwbare, krachtige opslagoplossing voor bedrijven van elke omvang. Met ondersteuning voor maximaal 24 TB aan opslag en gegevensoverdrachtsnelheden tot 10 Gbps is de 542 NAS perfect voor het opslaan en delen van grote bestanden en gegevenssets. De Freescale processor van het apparaat levert voldoende vermogen voor gelijktijdige bestandsoverdracht en toegang, terwijl het 1 GB DDR3 geheugen zorgt voor een soepele werking, zelfs onder zware belasting. De 542 NAS beschikt ook over robuuste netwerkverbindingen, met ondersteuning voor NFS, AFP, PPPoE, NTP en iSCSI protocollen. Het slanke zwarte chassis van het apparaat is zowel stijlvol als functioneel, en het actieve koelsysteem zorgt voor een stille werking.

Een goede zyxel nas kopen

Heb jij de juiste zyxel nas kunnen vinden? Dat zou natuurlijk fantastisch zijn. Nu kan het zijn dat er voor jou toch niet de perfecte zyxel nas tussen zit. Dat kan altijd gebeuren. Daarom moedigen we iedereen altijd aan om naast onze top 10 beste zyxel nas vergelijking altijd zelf ook zyxel nas te vergelijken. De keuze voor de beste zyxel nas maak je uiteindelijk zelf. 

Lees alle reviews rustig door en vergelijk de zyxel nas onderling. We hebben gekozen voor zyxel nas in verschillende prijsklassen zodat er voor elk budget een goede zyxel nas te vinden is.

Tot slot over de top 10 beste zyxel nas vergelijking

Nu je alles weet over de verschillende zyxel nas, is het tijd om een beslissing te nemen. De 10 producten die we hebben geselecteerd behoren tot de beste op de markt. Als je vragen hebt of hulp nodig hebt bij het beslissen welk product het beste is voor jouw behoeften, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team helpt je graag bij het nemen van de juiste aankoopbeslissing voor jouw bedrijf.

  1. Elektronica
  2. zyxel nas

Inhoudsopgave

John Doe
John Doe

Hallo allemaal, ik ben Anita en ik ben al jaren als freelancer verbonden aan verschillende tijdschriften die zich bezighouden met het schijven van reviews over technische producten. Ik wil mijn kennis graag ook delen met jullie en jou op weg helpen met het kiezen van de juiste zyxel nas voor jezelf. Ik ben moeder van 3 meisjes en heb ook 2 hondjes en in mijn vrije tijd breng ik al mijn tijd door met mijn gezin en honden.

Gepubliceerd op: 26 okt. 2022

Vaker gestelde vragen

Vergelijk-Gratis.nl staat erom bekend de productreviews zo informatief en objectief mogelijk te houden! Voor elke dienst of product wordt een checklist afgegaan. Alle zyxel nas beoordelingen worden dus op dezelfde manieren benaderd en geschreven.

Op de checklist staan factoren zoals kwaliteit van het geteste zyxel nas product, de voor- en nadelen en de prijs. Ook wordt er gekeken naar meningen van gebruikers van het product of dienst.

Heb je vragen naar aanleiding van deze reviews? Laat het ons gerust weten.

Het is niet mogelijk om bij ons een zyxel nas te kopen. Wij zijn een vergelijkingswebsite, geen webshop. Wél hebben wij voor je uitgezocht bij welke webshops je de geteste zyxel nas kunt kopen. Klik op de groene knop onder de zyxel nas uit de top 10 om te worden doorgestuurd naar de webshop waar je jouw aankoop kunt doen.

Om een zo eerlijk mogelijke top 10 zyxel nas samen te stellen worden de zyxel nas zo objectief mogelijk getest door een checklist af te gaan. 

De punten op deze checklist zijn o.a:

  • Effectiviteit
  • Gebruiksgemak
  • Uiterlijk
  • Levensduur
  • Prijs
  • Gebruikersbeoordelingen


Door deze factoren mee te nemen kunnen de Unknown goed met elkaar vergeleken worden door onze lezers.

De top 3 beste zyxel nas scoren in 2023 in onze ogen gemiddeld het hoogste voor deze factoren en hebben volgens ons daarmee de beste prijs- en kwaliteitsverhouding.

Disclaimer: Op Vergelijk-Gratis.nl proberen we zo goed mogelijk de verschillende geteste zyxel nas te beschrijven maar smaken en budget kunnen verschillen. Wij krijgen geen financiële vergoeding om bepaalde zyxel nas hoger of juist lager te zetten in de top 10. Wanneer je op deze pagina op een link naar Bol.com klikt en een zyxel nas koopt ontvangen wij daarvoor een kleine commissie. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de verkoop of verzending. Deze verantwoordelijkheid ligt bij de webshop.