Home » Beeld & geluid » Soundbar » Sonos soundbar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Aanbieders
Aansprakelijkheidsverzekering
Alles in 1
Autoverzekering
Brokers
Creditcards
Deposito
Energie
Fietsverzekering
Financieel
Gas
Gas & Stroom
Geld lenen zonder BKR
Gezondheid
Hypotheek
Inboedelverzekering
Internet
Internet en TV
Internet, TV, Bellen
Leningen
Matras
Opstalverzekering
Overlijdensrisicoverzekering
Persoonlijke lening
Rechtsbijstandverzekering
Reisverzekering
Retail
Spaarrekening
Stofzuiger
Stroom
Uitvaartverzekering
Verzekeringen
Wasmachine
Zorgverzekering
;

Start hier met besparen

Productcategorieën

Ontvanger meegeleverd

Subwoofer meegeleverd

Kleur

;

Start hier met besparen

Productcategorieën

Ontvanger meegeleverd

Subwoofer meegeleverd

Kleur

Sonos soundbar kopen in 2022

img
Auteur: Dennis Stevens
Functie: product expert

Beste Sonos soundbar vinden en makkelijk tientallen euro’s besparen? Je bent op de goede plek. Je kunt hier onafhankelijk alle aanbieders van Sonos soundbars vergelijken op de belangrijkste factoren. Eerst meer weten over een Sonos Playbar? Lees dan onze handige gids en kom alles te weten.

 • Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
 • Gratis ruilen
 • Beste webwinkel 2021
 • 13 échte winkels
Start met winkelen ★★★★★: 4,7 / 5
N Actuele Prijzen
N Beste levervoorwaarden
N Alles op 1 centrale plek

Op zoek naar een Sonos playbar of een andere Sonos soundbar? Dan ben je hier aan het goede adres. Bij Sonos krijg je de keus uit verschillende soorten soundbars zoals de standaard Sonos playbar, maar zo heb je ook weer varianten met extra specificaties zoals Google Assistant.

Daarbij is het ook altijd mogelijk om een groter systeem te creëren door Sonos speakers toe te voegen. Bekijk snel de top 5 Sonos soundbar om te bekijken welk type het best bij jouw thuis past!

1. Sonos Playbar 5.1 + One + Sub

De Sonos Playbar 5.1 brengt films en series echt tot leven. De set bestaat uit de Sonos soundbar, subwoofer en de 2 Sonos speakers. Je stuurt deze set aan vanaf je smartphone in de handige Sonos app waar je ook de rest van de Sonos speakers in huis mee kunt bedienen.

Dit model is voorzien van maar liefst 9 ingebouwde speakers die een krachtig en helder geluid produceren. De subwoofer die wordt meegeleverd voegt nog lage bas tonen toe aan het geluid waardoor je intenser geniet van sportwedstrijden en films op tv.

Met de achterspeakers van de Sonos Playbar 5.1 creëer je niet alleen een prachtige surround sound. Je kunt er namelijk ook een multiroom systeem mee opzetten door andere Sonos speakers in huis met elkaar te verbinden en te bedienen vanuit de handige app.

De speakers verbindt je heel eenvoudig via bluetooth of wifi. Vervolgens bepaal je zelf waar de speakers aan staan en waar niet. Zo hoor je bijvoorbeeld in de badkamer je favoriete muziek terwijl je in de woonkamer de radio aan hebt staan.

Voor- en nadelen Playbar 5.1

Er worden naast de Sonos Playbar 5.1 nog een aantal items meegeleverd die het apparaat compleet maken. Laten we beginnen met de handleiding en de snelstartgids waarin wordt uitgelegd hoe je dit apparaat snel aansluit en hoe je deze set bediend.

Je ontvangt daarnaast ook een AC-kabel waarmee je de Sonos soundbar aansluit op de televisie. Ook wordt er een ethernetkabel en een optische kabel meegeleverd bij dit model. Verder ontvang je alleen nog de stroomkabel voor de achterspeakers.

 Creëer een multiroom systeem met de achterspeakers
 Stuur de speaker aan met spraakopdrachten
 Deze set is geschikt voor een 5.1 surround sound opstelling
 Niet voorzien van een HDMI aansluiting

2. Sonos Playbase 5.1 + One SL + Sub

Met de Sonos Playbase 5.1 stel je een geweldige 5.1 surround sound opstelling samen die dient als verbetering van het geluid van de tv. Zo bestaat de set uit de Sonos soundbar, de subwoofer en de 2 Sonos wifi speakers.

Dankzij de 10 ingebouwde drivers ervaar je een realistisch en helder geluid met prachtige klanken. De subwoofer voegt hier nog lage bas tonen aan toe waardoor het bekijken van een spannende film nog spannender wordt.

De Sonos Playbase 5.1 is daarnaast voorzien van een compact design. De Sonos soundbar is namelijk plat waardoor je deze gemakkelijk onder de televisie plaatst. Hierdoor staat het apparaat niet in de weg en kun je toch genieten van het prachtige geluid dat wordt geproduceerd.

De 2 wifi speakers kun je achter de luisterpositie plaatsen waardoor het geluid niet alleen van voren maar dus ook van achter komt. Hierdoor wordt de surround sound gecreëerd waardoor je meer geniet van je favoriete films en series.

Voor- en nadelen Playbase 5.1

Bij de Sonos Playbase 5.1 worden er altijd een aantal spullen meegeleverd. Zo ontvang je een handleiding waarin wordt uitgelegd hoe dit model precies werkt. Er wordt daarnaast een AC kabel en 2 netwerkkabels meegeleverd waarmee je de subwoofer aansluit op de set.

Natuurlijk ontvang je voor de speakers en voor de Sonos soundbar een stroomkabel om deze apparaten te voorzien van stroom. De optische kabel waarmee je de soundplate op de tv aansluit wordt ook standaard meegeleverd. Verder ontvang je alleen nog een snelstartgids zodat je na ontvangst bijna direct aan de slag kunt gaan.

 Er wordt standaard een subwoofer meegeleverd
 Dankzij de 10 drivers wordt er een prachtig geluid geproduceerd
 Deze set voorziet de woonkamer van een geweldige surround sound
 Niet mogelijk om dit model met een HDMI kabel aan te sluiten

3. Sonos Beam 5.1 + One + Sub

De Sonos Beam 5.1 set bestaat uit de Sonos soundbar, subwoofer en de 2 achterspeakers. Met deze set creëer je een mooie 5.1 surround sound opstelling waarmee je het geluid van de tv verbetert. Zo geniet je niet alleen optimaal van je favoriete films en series maar ook van spannende voetbalwedstrijden en dergelijke.

De Sonos Beam 5.1 beschikt daarnaast ook over verschillende geluid modi waarmee je het geluid naar eigen wens instelt. Bovendien bedien je de set via de handige app of via spraakopdrachten.

Met de subwoofer van de Sonos Beam 5.1 set versterk je de geluidseffecten zodanig dat je nog intenser geniet van spannende films. Zet de 2 achterspeakers achter de luisterpositie en stel zo een prachtige surround sound opstelling samen.

De speakers zijn daarnaast ook te koppelen met andere Sonos speakers in huis. Hierdoor creëer je een multiroom systeem zodat je in de ene kamer naar je favoriete muziek luistert terwijl er in een andere kamer naar de radio wordt geluisterd.

Voor- en nadelen Beam 5.1

Je ontvangt naast de Sonos Beam 5.1 nog een aantal spullen die standaard worden bijgeleverd. Zo wordt er standaard een HMDI ARC kabel meegeleverd waarmee je de Sonos soundbar aansluit op de tv. De AC kabel die je ontvangt dient voor het aansluiten van de subwoofer.

Daarnaast wordt de stroomkabel van zowel de speakers als de Sonos soundbar standaard meegeleverd bij deze set. Zeker niet te vergeten is de handleiding en de snelstartgids die uitleg geven over de bediening en het aansluiten van de Sonos Beam 5.1 set.

 Verbindt de speakers met ander speakers voor een multiroom systeem
 Voeg diepe bas tonen toe aan het geluid met de subwoofer
 Stel een prachtige 5.1 surround sound opstelling samen
 Niet mogelijk om muziek vanaf je smartphone via bluetooth te streamen

4. Sonos Playbar 3.1

De Sonos Playbar 3.1 is geschikt als home cinema set omdat deze een krachtig geluid produceert. Zo bestaat de set uit een Sonos soundbar en de subwoofer waarmee je tevens ook een multiroom systeem mee kunt samenstellen. Dankzij de 9 ingebouwde speakers in de Playbar wordt de kamer gevuld met krachtige geluid voor films, series, games en muziek.

De subwoofer van de Sonos Playbar 3.1 set produceert een diep en vol geluid die als aanvulling dient op het geluid van de Sonos soundbar. Niet alleen hoor je deze krachtige bas maar je voelt deze ook trillen door je lichaam.

Bovendien kun je de Playbar gemakkelijk plaatsen onder de tv, de bank of waar je ook maar wilt. Dit komt door het compacte en platte design van de Sonos Playbar 3.1.

Voor- en nadelen Playbar 3.1

Niet alleen ontvang je de Sonos Playbar 3.1 maar ook onder andere een handleiding. Hierin wordt namelijk uitgelegd hoe je dit apparaat bediend en aansluit. Daarnaast worden er 2 AC- en 2 Ethernetkabels meegeleverd voor zowel de Playbar als voor de subwoofer.

Hiermee sluit je de speakers op elkaar aan en ook op de televisie. Verder ontvang je nog een snelstartgids waardoor je na ontvangst bijna direct aan de slag kunt gaan met de Sonos Playbar 3.1.

 Dankzij de 9 ingebouwde speakers luister je naar een helder geluid
 De subwoofer voegt een diepe en krachtige bas toe
 Creëer met deze set een prachtige 3.1 opstelling
 De speakers zijn niet voorzien van bluetooth of AirPlay

5. Sonos Playbar

De Sonos Playbar maakt het geluid van de tv een stuk voller en realistischer. Dit komt mede door de 9 geïntegreerde speakers die samen een helder en krachtig geluid produceren. Plaats de Playbar onder tv en verbindt deze door middel van een optische kabel om het geluid van de televisie te verbeteren. Hierdoor geniet je nog intenser van je favoriete films en serie.

Met de Sonos Playbar is het ook mogelijk om andere speakers via wifi te koppelen om zo een multiroom systeem op te zetten. De speakers zijn allemaal te bedienen vanuit de handige Sonos app waar je elke speaker individueel bediend.

Je kunt de speakers ook gebruiken om een surround sound opstelling te creëren. Dit doe je door de speakers achter de luisterpositie te plaatsen en ze te verbinden met de Sonos Playbar.

Voor- en nadelen Playbar

Ook bij de Sonos Playbar worden er standaard een aantal items meegeleverd. Zo ontvang je een handleiding en een snelstartgids waardoor je snel aan de slag kunt gaan met de Playbar.

Er wordt daarnaast ook een optische- en een AC-kabel meegeleverd waarmee je de Sonos soundbar aansluit op de televisie. Tot slot ontvang je nog een ethernetkabel zodat je de Sonos Playbar aan kunt sluiten op je thuisnetwerk.

 Voeg speakers toe om een multiroom systeem op te zetten
 Het geluid wordt afgestemd op de akoestiek van de kamer
 Altijd verzekerd van een hoogwaardige geluidskwaliteit
 Er wordt geen subwoofer meegeleverd bij dit model

Is er regelmatig een Sonos soundbar aanbieding?

We krijgen nog regelmatig de vraag of er vaak een Sonos soundbar aanbieding beschikbaar is. Daar kunnen we snel antwoord op geven.

Er is elke dag wel een aanbieding Sonos soundbar te vinden op het internet, bij ons ben je aan het juiste adres om altijd op de hoogte te zijn van deze prijsknallers. Bekijk regelmatig onze pagina om de meest interessante aanbiedingen Sonos Playbar te vinden.

Wij maken het direct makkelijk voor je, we hebben de 5 beste Sonos Playbar geselecteerd zodat je direct een overzicht hebt van de types die veel aangeschaft worden.

Als er een aanbiedingen Sonos soundbar beschikbaar is zetten we die direct in onze Sonos Playbar review zodat je meteen een kijkje kan nemen bij de aanbieder die deze actie beschikbaar heeft gesteld.

Klik direct op een button om de top 5 Sonos soundbar aanbiedingen te zien zodat je kunt beginnen met Sonos Playbar vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Wat is de beste Sonos soundbar van dit moment?

We krijgen nog regelmatig de vraag welke Sonos soundbar is het beste? Dat antwoord is redelijk persoonlijk omdat iedereen andere wensen en behoeften heeft. Op dit moment kun je in de top 5 kijken en direct bepalen welke Sonos Playbar is de beste.

Als je op zoek bent naar de beste Sonos soundbar dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het is heel makkelijk om de beste koop Sonos Playbar direct te vinden in onze top 5.

Op die manier wordt het heel makkelijk om de Sonos soundbar beste uit de test te vinden, daarnaast kun je ook nog allerlei informatie lezen over de Sonos soundbars die momenteel populair zijn.

Klik direct op een button om de top 5 te zien zodat je kunt beginnen met de beste Sonos Playbar vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Dennis Stevens

Dennis Stevens

Product expert

Welkom, mijn naam is Dennis Stevens. Ik hoop dat de informatie op deze pagina je kan helpen in de keuze voor het best passende product bij jouw wensen. Naast handige weetjes maken we objectieve vergelijkingen, zo weet je zeker dat je er met de scherpste prijs vandoor gaat.

Meest bezochte producten

Koptelefoon

2.531 bezoekers

Wasmachine

2.203 bezoekers

Laptop

2.531 bezoekers

Fietsen

1.466 bezoekers

Grasmaaier

2.731 bezoekers

Wasmachine

2.203 bezoekers

Welke retailers vergelijken wij onder andere?

Selecteer de velden welke je wil zien
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Klik buiten het veld om de vergelijking te sluiten.
Vergelijken