Snuffelhoek IJsselstein

Snuffelhoek IJsselstein is een Kringloopwinkel gelegen aan Middenweg 31 in IJsselstein.

Meer informatie over Snuffelhoek IJsselstein in IJsselstein

Snuffelhoek IJsselstein is een Kringloopwinkel gelegen in IJsselstein op Middenweg 31.

Op zoek naar een kringloopwinkel? Snuffelhoek IJsselstein is een kringloop voor al je tweedehands spullen. Snuffelhoek IJsselstein neemt ook graag spullen aan waar je vanaf wilt om ze een tweede leven te geven.

Ben jij opzoek naar een Kringloopwinkel in de buurt van IJsselstein? Dan ben je bij Snuffelhoek IJsselstein op de juiste plek. Bij Snuffelhoek IJsselstein kun je terecht voor alle soorten tweedehands spullen en kleding.  

Deze Kringloopwinkel is gelegen aan Middenweg 31 in IJsselstein. Je kan Snuffelhoek IJsselstein telefonisch bereiken op: 31 6 19523314 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.facebook.com/profile.php?id=1528383320760956&ref=ts&fref=ts

Kom kijken naar alle mooie kleding, cd’s, kasten, vazen en noem het allemaal maar op. Bij Snuffelhoek IJsselstein hebben ze alles.

Wil je weten wat Snuffelhoek IJsselstein verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Snuffelhoek IJsselstein of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Snuffelhoek IJsselstein? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Snuffelhoek IJsselstein het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Kringloopwinkel
  2. Snuffelhoek IJsselstein

Bezoekers bekeken ook