Bartje Kringloopwinkel

Bartje Kringloopwinkel is een Vrijwilligersorganisatie gelegen aan Meerlaan 25 in Culemborg.

Meer informatie over Bartje Kringloopwinkel in Culemborg

Bartje Kringloopwinkel is een Vrijwilligersorganisatie gelegen in Culemborg op Meerlaan 25.

Op zoek naar een kringloopwinkel? Bartje Kringloopwinkel is een kringloop voor al je tweedehands spullen. Bartje Kringloopwinkel neemt ook graag spullen aan waar je vanaf wilt om ze een tweede leven te geven.

Ben jij opzoek naar een Vrijwilligersorganisatie in de buurt van Culemborg? Dan ben je bij Bartje Kringloopwinkel op de juiste plek. Bij Bartje Kringloopwinkel kun je terecht voor alle soorten tweedehands spullen en kleding.  

Deze Vrijwilligersorganisatie is gelegen aan Meerlaan 25 in Culemborg. Je kan Bartje Kringloopwinkel telefonisch bereiken op: 31 345 517 680 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.stichtingsamenverder.com/

Kom kijken naar alle mooie kleding, cd’s, kasten, vazen en noem het allemaal maar op. Bij Bartje Kringloopwinkel hebben ze alles.

Wil je weten wat Bartje Kringloopwinkel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bartje Kringloopwinkel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bartje Kringloopwinkel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bartje Kringloopwinkel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Kringloopwinkel
  2. Bartje Kringloopwinkel

Bezoekers bekeken ook