Prottewille Dienstverlening

Prottewille Dienstverlening is een Kringloopwinkel gelegen aan Ljouwerterdyk 10 in Akkrum.

Meer informatie over Prottewille Dienstverlening in Akkrum

Prottewille Dienstverlening is een Kringloopwinkel gelegen in Akkrum op Ljouwerterdyk 10.

Op zoek naar een kringloopwinkel? Prottewille Dienstverlening is een kringloop voor al je tweedehands spullen. Prottewille Dienstverlening neemt ook graag spullen aan waar je vanaf wilt om ze een tweede leven te geven.

Ben jij opzoek naar een Kringloopwinkel in de buurt van Akkrum? Dan ben je bij Prottewille Dienstverlening op de juiste plek. Bij Prottewille Dienstverlening kun je terecht voor alle soorten tweedehands spullen en kleding.  

Deze Kringloopwinkel is gelegen aan Ljouwerterdyk 10 in Akkrum. Je kan Prottewille Dienstverlening telefonisch bereiken op: 31 6 15881471 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.prottewille.nl/

Kom kijken naar alle mooie kleding, cd’s, kasten, vazen en noem het allemaal maar op. Bij Prottewille Dienstverlening hebben ze alles.

Wil je weten wat Prottewille Dienstverlening verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Prottewille Dienstverlening of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Prottewille Dienstverlening? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Prottewille Dienstverlening het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Kringloopwinkel
  2. Prottewille Dienstverlening

Bezoekers bekeken ook