1. Philips
  2. Philips HR7962/21

Philips HR7962/21

5/5

Een keukenmachine  is een goede aankoop als je hulp wilt met kneden, hakken, kloppen of mixen. Het neemt jou het handmatige werk uit handen en doet het automatisch voor je. Met Philips HR7962/21 verwerk je het voedsel naar jouw wensen. Ontdek hier meer over Philips HR7962/21.

Specificaties Philips HR7962/21

Merk

Philips

Type keukenmachine

 

Keukenmixer

Vermogen

 

1000 W

Bereidingsfuncties

 

Blenden, Gehakt draaien, Kloppen, Kneden, Mixen

Inhoud

 

5,5 l

Materiaal

 

Kunststof, Metaal

Kleur

 

Zwart

Meegeleverde keukenmixer accessoires

 

Antispat deksel, Blender opzetstuk, Flexi-klopper, Garde, Kneedhaak, Menghaak, Mengkom, Schenkschild, Vleesmolen opzetstuk

Aantal standen

 

8

Afmetingen

Breedte: 36 cm

Hoogte: 34,5 cm

Diepte: 17,6 cm

Omschrijving van Philips HR7962/21

Met de Philips HR7962/21 keukenmixer wordt het kneden van deeg een fluitje van een cent, dankzij de revolutionaire ProKnead technologie. Deze innovatieve technologie drukt niet alleen op het deeg, maar rekt het ook gelijktijdig uit. Hierdoor ontstaat er een perfect zacht en elastisch deeg, wat essentieel is voor het bereiden van heerlijke broden en gebakjes. Bovendien kun je de keukenmixer eenvoudig verbinden met je telefoon via de handige NutriU app. In deze gebruiksvriendelijke app vind je inspirerende recepten en begeleidt hij je stap voor stap tijdens het mixen, zodat je altijd een perfect resultaat behaalt. Dankzij de automatische komverlichting houd je te allen tijde een oogje op jouw beslag. Zo kun je direct zien hoe dik het beslag is en indien nodig aanpassingen maken. Daarnaast is de Philips HR7962/21 keukenmixer niet alleen geschikt voor het kneden van deeg, maar kun je ook genieten van heerlijke smoothies en zelfgemaakt gehakt. De keukenmixer wordt namelijk geleverd met handige opzetstukken, waarmee je de mixer kunt transformeren tot een krachtige blender of vleesmolen. Na gebruik hoef je je geen zorgen te maken over het schoonmaken, want de losse accessoires en opzetstukken kunnen eenvoudig in de vaatwasmachine gereinigd worden. Met de Philips HR7962/21 keukenmixer haal je een veelzijdig en gebruiksvriendelijk apparaat in.

Pluspunten
  • Je kneedt zwaar deeg, zoals brood- of pizzadeeg, binnen 3 minuten dankzij de ProKnead technologie. Dankzij het lampje in de mengkom kun je altijd precies zien hoe dik je beslag is. Met de opzetstukken die zijn meegeleverd, kun je ook smoothies en gehakt maken.

Minpunten
  • Er is geen extra mengkom beschikbaar waarmee je gemakkelijk meerdere bereidingen achter elkaar kunt maken.

Veelgestelde vragen over Philips HR7962/21

Philips HR7962/21 kent de volgende afmetingen:

Hoogte: 34,5 cm
Breedte: 36 cm
Diepte: 17,6 cm
Inhoud: 5,5 l

Philips HR7962/21 is een Keukenmixer met een vermogen van 1000 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Blenden, Gehakt draaien, Kloppen, Kneden, Mixen. Het heeft bovendien 8 standen.

Philips HR7962/21 is gemaakt van Kunststof, Metaal en is Zwart van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met Philips HR7962/21:

Antispat deksel, Blender opzetstuk, Flexi-klopper, Garde, Kneedhaak, Menghaak, Mengkom, Schenkschild, Vleesmolen opzetstuk

Wij hebben onderzocht waar Philips HR7962/21 voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.

Bekijk ook andere keukenmachines