1. Philips
  2. Philips Daily Collection HR7310/00

Philips Daily Collection HR7310/00

5/5

Een keukenmachine  is een goede aankoop als je hulp wilt met kneden, hakken, kloppen of mixen. Het neemt jou het handmatige werk uit handen en doet het automatisch voor je. Met Philips Daily Collection HR7310/00 verwerk je het voedsel naar jouw wensen. Ontdek hier meer over Philips Daily Collection HR7310/00.

Specificaties Philips Daily Collection HR7310/00

Merk

Philips

Type keukenmachine

 

Foodprocessor

Vermogen

 

700 W

Bereidingsfuncties

 

Hakken, Kloppen, Mixen, Raspen, Snijden

Inhoud

 

2,1 l

Materiaal

 

Kunststof

Kleur

 

Wit

Meegeleverde keukenmixer accessoires

 

Aantal standen

 

3

Afmetingen

Breedte: 24,4 cm

Hoogte: 37,7 cm

Diepte: 24,4 cm

Omschrijving van Philips Daily Collection HR7310/00

Met de Philips Daily Collection HR7310/00 haal je een handige keukenhulp in huis die je veel werk uit handen neemt. Deze veelzijdige keukenmachine wordt geleverd met een snij- en raspschijf, waarmee je ingrediënten in dunne plakjes kunt snijden en ze fijn kunt raspen. Met dit apparaat kun je bijvoorbeeld moeiteloos plakjes courgette en tomaat snijden voor in je lasagne. Daarnaast kun je ook kaas fijn raspen om eroverheen te strooien. Deze keukenmachine is ook voorzien van een hakmes, waarmee je gemakkelijk koekjes kunt fijnhakken voor je baksels. Daarnaast beschikt het apparaat over een emulsie-schijf, waarmee je eiwitten kunt opkloppen. Met de 2 snelheden en de pulsestand kun je de snelheid aanpassen aan je bereiding. Voor het opkloppen van eiwitten kun je bijvoorbeeld de snelheid hoog zetten, zodat er snel lucht wordt toegevoegd. Het gebruiksgemak van deze keukenmachine wordt versterkt door het feit dat alle onderdelen gemakkelijk uit elkaar kunnen worden gehaald en in de vaatwasser kunnen worden gereinigd. Zo bespaar je kostbare tijd en moeite tijdens het schoonmaken. Met de Philips Daily Collection HR7310/00 wordt koken en bakken een eitje!

Pluspunten
  • Je raspt en snijdt ingrediënten met behulp van de handige 2-in-1 schijf. Je kunt de accessoires eenvoudig opbergen in de mengkom van de foodprocessor. Het snoer kan gemakkelijk worden opgeruimd in het opbergvak aan de achterkant van de foodprocessor.

Minpunten
  • Deze foodprocessor wordt niet geleverd met een blenderopzetstuk, hakmolen en citruspersopzetstuk. Vanwege de kleine inhoud van 2,1 liter is deze foodprocessor alleen geschikt voor 2 personen.

Veelgestelde vragen over Philips Daily Collection HR7310/00

Philips Daily Collection HR7310/00 kent de volgende afmetingen:

Hoogte: 37,7 cm
Breedte: 24,4 cm
Diepte: 24,4 cm
Inhoud: 2,1 l

Philips Daily Collection HR7310/00 is een Foodprocessor met een vermogen van 700 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Hakken, Kloppen, Mixen, Raspen, Snijden. Het heeft bovendien 3 standen.

Philips Daily Collection HR7310/00 is gemaakt van Kunststof en is Wit van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met Philips Daily Collection HR7310/00:

Wij hebben onderzocht waar Philips Daily Collection HR7310/00 voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.

Bekijk ook andere keukenmachines