Pelgrimshoeve

Pelgrimshoeve is een Kringloopwinkel gelegen aan Wattstraat 21 in Zoetermeer.

Meer informatie over Pelgrimshoeve in Zoetermeer

Pelgrimshoeve is een Kringloopwinkel gelegen in Zoetermeer op Wattstraat 21.

Op zoek naar een kringloopwinkel? Pelgrimshoeve is een kringloop voor al je tweedehands spullen. Pelgrimshoeve neemt ook graag spullen aan waar je vanaf wilt om ze een tweede leven te geven.

Ben jij opzoek naar een Kringloopwinkel in de buurt van Zoetermeer? Dan ben je bij Pelgrimshoeve op de juiste plek. Bij Pelgrimshoeve kun je terecht voor alle soorten tweedehands spullen en kleding.  

Deze Kringloopwinkel is gelegen aan Wattstraat 21 in Zoetermeer. Je kan Pelgrimshoeve telefonisch bereiken op: 31 79 361 0933 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.pelgrimshoeve.nl/

Kom kijken naar alle mooie kleding, cd’s, kasten, vazen en noem het allemaal maar op. Bij Pelgrimshoeve hebben ze alles.

Wil je weten wat Pelgrimshoeve verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pelgrimshoeve of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pelgrimshoeve? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pelgrimshoeve het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Kringloopwinkel
  2. Pelgrimshoeve

Bezoekers bekeken ook