Overhoop Buurtwinkel

Overhoop Buurtwinkel is een Kringloopwinkel gelegen aan Camera Obscuradreef 121 in Utrecht.

Meer informatie over Overhoop Buurtwinkel in Utrecht

Overhoop Buurtwinkel is een Kringloopwinkel gelegen in Utrecht op Camera Obscuradreef 121.

Op zoek naar een kringloopwinkel? Overhoop Buurtwinkel is een kringloop voor al je tweedehands spullen. Overhoop Buurtwinkel neemt ook graag spullen aan waar je vanaf wilt om ze een tweede leven te geven.

Ben jij opzoek naar een Kringloopwinkel in de buurt van Utrecht? Dan ben je bij Overhoop Buurtwinkel op de juiste plek. Bij Overhoop Buurtwinkel kun je terecht voor alle soorten tweedehands spullen en kleding.  

Deze Kringloopwinkel is gelegen aan Camera Obscuradreef 121 in Utrecht. Je kan Overhoop Buurtwinkel telefonisch bereiken op: 31 6 10363583 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.buurtwinkeloverhoop.nl/

Kom kijken naar alle mooie kleding, cd’s, kasten, vazen en noem het allemaal maar op. Bij Overhoop Buurtwinkel hebben ze alles.

Wil je weten wat Overhoop Buurtwinkel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Overhoop Buurtwinkel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Overhoop Buurtwinkel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Overhoop Buurtwinkel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Kringloopwinkel
  2. Overhoop Buurtwinkel

Bezoekers bekeken ook