Activiteitencentrum de Loodz

Activiteitencentrum de Loodz is een Kringloopwinkel gelegen aan Handelsweg 14a in Sint-Oedenrode.

Meer informatie over Activiteitencentrum de Loodz in Sint-Oedenrode

Activiteitencentrum de Loodz is een Kringloopwinkel gelegen in Sint-Oedenrode op Handelsweg 14a.

Op zoek naar een kringloopwinkel? Activiteitencentrum de Loodz is een kringloop voor al je tweedehands spullen. Activiteitencentrum de Loodz neemt ook graag spullen aan waar je vanaf wilt om ze een tweede leven te geven.

Ben jij opzoek naar een Kringloopwinkel in de buurt van Sint-Oedenrode? Dan ben je bij Activiteitencentrum de Loodz op de juiste plek. Bij Activiteitencentrum de Loodz kun je terecht voor alle soorten tweedehands spullen en kleding.  

Deze Kringloopwinkel is gelegen aan Handelsweg 14a in Sint-Oedenrode. Je kan Activiteitencentrum de Loodz telefonisch bereiken op: 31 6 30982835 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Kom kijken naar alle mooie kleding, cd’s, kasten, vazen en noem het allemaal maar op. Bij Activiteitencentrum de Loodz hebben ze alles.

Wil je weten wat Activiteitencentrum de Loodz verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Activiteitencentrum de Loodz of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Activiteitencentrum de Loodz? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Activiteitencentrum de Loodz het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Kringloopwinkel
  2. Activiteitencentrum de Loodz

Bezoekers bekeken ook