Er komen jaarlijks veel nieuwe technologische producten op de markt en vaak volgen de modellen zich in snel tempo op. Voor jou als consument wordt het er daarom niet makkelijker op omdat je niet weet welke je nu het beste kunt kiezen. In deze vergelijking gaan we dieper in op de modellen Oppo Find X3 Pro en OnePlus 9 Pro. 

Vraag jij je dus af welke van deze 2 modellen het meest aan jouw wensen voldoet en het beste koopt? Wij helpen jou hier graag bij door de OnePlus 9 Pro en Oppo Find X3 Pro met elkaar te vergelijken en de specificaties en voor- en nadelen voor beide modellen op een rijtje te zetten.

In de zoektocht naar een nieuwe gadget let je vaak op diverse factoren en stel je jezelf de vraag: welk product voldoet aan mijn behoefte. In dit geval: de Oppo Find X3 Pro of de OnePlus 9 Pro?

Modellen kunnen wat betreft specificaties dicht bij elkaar zitten, maar uiteraard zijn er altijd verschillen. Soms is het daarom moeilijk om te kiezen! Wij geven jou de belangrijkste redenen om makkelijker voor één van deze 2 modellen te kiezen. Lees in dit artikel alle overeenkomsten en verschillen tussen Oppo Find X3 Pro en OnePlus 9 Pro en vindt direct goede webshops waar je jouw favoriete model voor een goede prijs koopt. 

Oppo Find X3 ProOnePlus 9 Pro
Bekijk reviews & prijzen (affiliatielink)Bekijk reviews & prijzen (affiliatielink)

Vergelijk hier Oppo Find X3 Pro & OnePlus 9 Pro: wat zijn de overeenkomsten en verschillen?

Elektronica aanbieders verbeteren continu hun producten, waarbij de techniek zich snel ontwikkelt. Veelvoorkomende verschillen tussen de modellen zoals de Oppo Find X3 Pro en de OnePlus 9 Pro gaan voornamelijk over factoren zoals design, techniek, levenduur en prijs.

Ontdek hier wat de goede en minder goede kanten van zowel Oppo Find X3 Pro als OnePlus 9 Pro zijn. Je kunt dan precies zien welke van de 2 voor jou de beste eigenschappen bezit. Je wilt uiteraard een product kopen dat het beste aan je behoefte voldoet.

Hieronder bespreken we elk product afzonderlijk en zetten we de voor- en nadelen van zowel de Oppo Find X3 Pro als OnePlus 9 Pro voor je op een rij! Ook geven we je enkele opties waar je beide producten voor een goede prijs kunt kopen.

Productomschrijving Oppo Find X3 Pro

De Oppo Find X3 Pro is een indrukwekkende smartphone die veel te bieden heeft aan gebruikers die op zoek zijn naar een toestel met de nieuwste technologieën en functies. Deze telefoon heeft een prachtig 6,7-inch AMOLED-scherm met een resolutie van 3216 x 1440 pixels, waardoor alles op het scherm er scherp en levendig uitziet.

De Find X3 Pro wordt aangedreven door de Qualcomm Snapdragon 888-processor, die zorgt voor snelle en responsieve prestaties. Met 12 GB RAM en 256 GB opslagruimte is er voldoende ruimte om al uw foto’s, video’s en apps op te slaan zonder zorgen te maken over ruimtegebrek.

Een van de meest opvallende kenmerken van de Oppo Find X3 Pro is de camera-opstelling. De telefoon heeft vier camera’s aan de achterzijde, waaronder een 50-megapixel groothoeklens, een 50-megapixel ultragroothoeklens, een 13-megapixel telelens en een 3-megapixel microscooplens. Dit laatste is een unieke functie waarmee je foto’s van zeer dichtbij kunt maken, zelfs tot op de micrometerniveau, zodat je de kleinste details kunt vastleggen.

De Oppo Find X3 Pro is ook uitgerust met een 4500mAh-batterij die ondersteuning biedt voor supersnel opladen en draadloos opladen. Het toestel draait op Android 11 en heeft Oppo’s eigen ColorOS 11.2-skin eroverheen geïnstalleerd.

Met 5G-connectiviteit, wifi 6, Bluetooth 5.2 en NFC is de Find X3 Pro volledig uitgerust om verbonden te blijven met de wereld om je heen. Het toestel heeft ook een IP68-classificatie voor water- en stofbestendigheid, wat betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over het per ongeluk laten vallen in water.

Al met al is de Oppo Find X3 Pro een hoogwaardige smartphone die alles biedt wat je zou willen in een moderne telefoon, van krachtige prestaties en een prachtig scherm tot een ongeëvenaarde camera-ervaring. Als je op zoek bent naar een nieuwe telefoon die het beste van het beste biedt, is de Oppo Find X3 Pro zeker een goede optie om te overwegen.

Productomschrijving OnePlus 9 Pro

De OnePlus 9 Pro is een geavanceerde smartphone met een opvallend ontwerp en krachtige specificaties. Dit toestel beschikt over een 6,7-inch Fluid AMOLED-scherm met een resolutie van 3216 x 1440 pixels, waardoor beelden er scherp en levendig uitzien. Bovendien heeft de OnePlus 9 Pro een verversingssnelheid van 120 Hz, waardoor scrollen en navigeren door de interface uitzonderlijk soepel verloopt.

Onder de motorkap is de OnePlus 9 Pro uitgerust met de Qualcomm Snapdragon 888-processor en 12 GB RAM, waardoor de telefoon snel en responsief is. Het toestel heeft ook 256 GB opslagruimte, wat meer dan genoeg is om al je bestanden, apps en foto’s op te slaan.

De camera’s van de OnePlus 9 Pro zijn ook indrukwekkend. Aan de achterzijde bevinden zich vier camera’s, waaronder een 48-megapixel hoofdcamera, een 50-megapixel ultragroothoeklens, een 8-megapixel telelens en een 2-megapixel monochromelens. Samen zorgen deze camera’s voor haarscherpe foto’s en video’s, zelfs bij weinig licht. Aan de voorzijde bevindt zich ook een 16-megapixel selfiecamera.

De OnePlus 9 Pro heeft een batterijcapaciteit van 4500 mAh en ondersteunt snel opladen met een vermogen van 65W. Hierdoor is het toestel in slechts 29 minuten van 0 naar 100% opgeladen. Daarnaast biedt de telefoon draadloos opladen met een vermogen van 50W, waardoor je ook draadloos snel kunt opladen.

De OnePlus 9 Pro draait op Android 11 en is uitgerust met de OxygenOS-skin van OnePlus. De telefoon heeft ook 5G-connectiviteit, wifi 6, Bluetooth 5.2 en NFC. Hierdoor ben je altijd verbonden met de wereld om je heen en kun je snel en eenvoudig bestanden delen met andere apparaten.

Al met al is de OnePlus 9 Pro een geweldige smartphone met indrukwekkende prestaties en functies. Of je nu op zoek bent naar een krachtige telefoon om te gamen, foto’s te maken of gewoon te bellen en sms’en, de OnePlus 9 Pro biedt alles wat je nodig hebt.

Oppo Find X3 Pro versus OnePlus 9 Pro: voor- en nadelen & prijzen op een rij!

Voordelen Oppo Find X3 ProVoordelen OnePlus 9 Pro
Uitstekende camera’s: De Oppo Find X3 Pro heeft een uitstekende camera setup. Het beschikt over een 50-megapixel hoofdcamera, een 50-megapixel ultrabrede lens, een 13-megapixel telelens en een 3-megapixel microscooplens.
Prachtig scherm: Het scherm van de Oppo Find X3 Pro is een van de beste op de markt. Het is een 6,7-inch AMOLED-scherm met een resolutie van 3216 x 1440 pixels en een verversingssnelheid van 120 Hz. Het scherm is helder, levendig en biedt een ongelooflijke kijkervaring.
Snel opladen: De Oppo Find X3 Pro beschikt over snelle oplaadtechnologie. Het heeft een batterijcapaciteit van 4500 mAh en ondersteunt opladen met een vermogen van 65W. Dit betekent dat je de telefoon in slechts 35 minuten kunt opladen van 0 naar 100%.
Krachtige prestaties: De OnePlus 9 Pro is voorzien van de Qualcomm Snapdragon 888-processor en 12 GB RAM, waardoor het een van de snelste en krachtigste smartphones op de markt is. Hierdoor kunnen gebruikers soepel multitasken en vloeiend navigeren.
Uitstekende camera’s: De OnePlus 9 Pro beschikt over een geavanceerde camera-setup met vier camera’s aan de achterkant, waaronder een 48-megapixel hoofdcamera, een 50-megapixel ultragroothoeklens, een 8-megapixel telelens en een 2-megapixel monochromelens.
Snel opladen: De OnePlus 9 Pro heeft een batterijcapaciteit van 4500 mAh en ondersteunt snel opladen met een vermogen van 65W. Hierdoor kan het toestel in slechts 29 minuten van 0 naar 100% worden opgeladen.
Nadelen Oppo Find X3 ProNadelen OnePlus 9 Pro
Hoge prijs: De Oppo Find X3 Pro is een high-end smartphone met krachtige specificaties en geavanceerde functies, maar het komt ook met een hoge prijs. Het is een van de duurste smartphones op de markt, waardoor het minder betaalbaar is voor de gemiddelde consument.
Geen uitbreidbare opslag: Hoewel de Oppo Find X3 Pro een royale opslagcapaciteit van 256 GB heeft, biedt het geen mogelijkheid om de opslagruimte uit te breiden met een microSD-kaart. Dit betekent dat als je meer opslagruimte nodig hebt, je afhankelijk bent van de cloudopslag.
Hoge prijs: De OnePlus 9 Pro is een high-end smartphone en is daardoor een van de duurdere smartphones op de markt. Het kan minder betaalbaar zijn voor gebruikers die op zoek zijn naar een smartphone met een lager budget.
Beperkte waterdichtheid: Hoewel de OnePlus 9 Pro een IP68-rating heeft voor water- en stofbestendigheid, biedt het geen garantie tegen waterschade. Het is raadzaam om voorzichtig te zijn bij het gebruik van het toestel in de buurt van water.
Direct te bestellen bij deze webshops
Webshop 1 – prijs (affiliatielink)
Webshop 2 – prijs(affiliatielink)
Webshop 1 – prijs (affiliatielink)
Webshop 2 – prijs(affiliatielink)

Wij hopen dat je na deze Oppo Find X3 Pro vs OnePlus 9 Pro vergelijking makkelijker een keuze kunt maken!