Opa Gerrit Zijn Snuffelhoekje

Opa Gerrit Zijn Snuffelhoekje is een Kringloopwinkel gelegen aan Onstwedderweg 112 in Nieuwe Pekela.

Meer informatie over Opa Gerrit Zijn Snuffelhoekje in Nieuwe Pekela

Opa Gerrit Zijn Snuffelhoekje is een Kringloopwinkel gelegen in Nieuwe Pekela op Onstwedderweg 112.

Op zoek naar een kringloopwinkel? Opa Gerrit Zijn Snuffelhoekje is een kringloop voor al je tweedehands spullen. Opa Gerrit Zijn Snuffelhoekje neemt ook graag spullen aan waar je vanaf wilt om ze een tweede leven te geven.

Ben jij opzoek naar een Kringloopwinkel in de buurt van Nieuwe Pekela? Dan ben je bij Opa Gerrit Zijn Snuffelhoekje op de juiste plek. Bij Opa Gerrit Zijn Snuffelhoekje kun je terecht voor alle soorten tweedehands spullen en kleding.  

Deze Kringloopwinkel is gelegen aan Onstwedderweg 112 in Nieuwe Pekela. Je kan Opa Gerrit Zijn Snuffelhoekje telefonisch bereiken op: 31 6 25583018 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Kom kijken naar alle mooie kleding, cd’s, kasten, vazen en noem het allemaal maar op. Bij Opa Gerrit Zijn Snuffelhoekje hebben ze alles.

Wil je weten wat Opa Gerrit Zijn Snuffelhoekje verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Opa Gerrit Zijn Snuffelhoekje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Opa Gerrit Zijn Snuffelhoekje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Opa Gerrit Zijn Snuffelhoekje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Kringloopwinkel
  2. Opa Gerrit Zijn Snuffelhoekje

Bezoekers bekeken ook