Noppes Wormer

Noppes Wormer is een Kringloopwinkel gelegen aan Bordwalserstraat 5 in Wormer.

Meer informatie over Noppes Wormer in Wormer

Noppes Wormer is een Kringloopwinkel gelegen in Wormer op Bordwalserstraat 5.

Op zoek naar een kringloopwinkel? Noppes Wormer is een kringloop voor al je tweedehands spullen. Noppes Wormer neemt ook graag spullen aan waar je vanaf wilt om ze een tweede leven te geven.

Ben jij opzoek naar een Kringloopwinkel in de buurt van Wormer? Dan ben je bij Noppes Wormer op de juiste plek. Bij Noppes Wormer kun je terecht voor alle soorten tweedehands spullen en kleding.  

Deze Kringloopwinkel is gelegen aan Bordwalserstraat 5 in Wormer. Je kan Noppes Wormer telefonisch bereiken op: 31 75 684 9060 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.noppeskringloopwinkel.nl/

Kom kijken naar alle mooie kleding, cd’s, kasten, vazen en noem het allemaal maar op. Bij Noppes Wormer hebben ze alles.

Wil je weten wat Noppes Wormer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Noppes Wormer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Noppes Wormer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Noppes Wormer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Kringloopwinkel
  2. Noppes Wormer

Bezoekers bekeken ook