MaTCH Talenten

MaTCH Talenten is een Tweedehandswinkel gelegen aan Bilgaardpassage 61 in Leeuwarden.

Meer informatie over MaTCH Talenten in Leeuwarden

MaTCH Talenten is een Tweedehandswinkel gelegen in Leeuwarden op Bilgaardpassage 61.

Op zoek naar een kringloopwinkel? MaTCH Talenten is een kringloop voor al je tweedehands spullen. MaTCH Talenten neemt ook graag spullen aan waar je vanaf wilt om ze een tweede leven te geven.

Ben jij opzoek naar een Tweedehandswinkel in de buurt van Leeuwarden? Dan ben je bij MaTCH Talenten op de juiste plek. Bij MaTCH Talenten kun je terecht voor alle soorten tweedehands spullen en kleding.  

Deze Tweedehandswinkel is gelegen aan Bilgaardpassage 61 in Leeuwarden. Je kan MaTCH Talenten telefonisch bereiken op: 31 6 30357208 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.matchtalenten.nl/locations/winkelcentrum-bilgaard/

Kom kijken naar alle mooie kleding, cd’s, kasten, vazen en noem het allemaal maar op. Bij MaTCH Talenten hebben ze alles.

Wil je weten wat MaTCH Talenten verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van MaTCH Talenten of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij MaTCH Talenten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MaTCH Talenten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Kringloopwinkel
  2. MaTCH Talenten

Bezoekers bekeken ook